Son Eklenen Haberler!
16:09 | Ali Koç: 'Eylül ayında olağanüstü seçimli genel kurul var'        -        16:07 | Fenerbahçe'den bir açıklama daha        -        16:06 | Emrah Tünay'dan Ali Koç hakkında 'tehdit' iddiası        -        14:20 | Fenerbahçe taraftarını anons da durduramadı! Derbide 'Ali Koç istifa' sesleri        -        14:19 | Eda Erdem gözyaşlarını tutamadı!        -        11:12 | Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız isme İtalya'dan teklif var        -        11:09 | Fenerbahçe'de Eyüpspor öncesi dört eksik!        -        19:46 | Fenerbahçe'den olağanüstü seçimli genel kurul kararı! İşte kongre tarihi        -        19:44 | İlhan Ekşioğlu'ndan seçim kararı için sert tepki        -        13:27 | Cengiz Ünder'e MLS'te büyük onur!
Eda Erdem gözyaşlarını tutamadı!
18.05.2025 - 14:19

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar ve efsane voleybolcu Kim Yeon Koung 8 yıl sonra tekrar buluştu. Güney Kore'de düzenlenen All Star maçında Eda Erdem gözyaşlarını tutamadı.

Ülkemizde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı formaları giyen ve geçtiğimiz günlerde kariyerini noktalayan efsane voleybolcu Kim Yeon Koung'un düzenlendiği All Star maçında Türkiye'den 2 isim yer aldı. Meliha Diken ve Eda Erdem All Star etkinliğinde boy gösterdi.

FENERBAHÇE'NİN FİNAL MAÇLARINI TAKİP ETTİ

Voleybol kariyerini noktalamasının ardından Türkiye'ye gelen Kim Yeon Koung, eski takımı Fenerbahçe'nin Sultanlar Ligi final serisinde VakıfBank ile oynadığı maçları da takip etmişti.

8 YIL SONRA EDE VE KİM AYNI TAKIMDA

Eda Erdem ve Kim Yeon Koung 8 yıl sonra ilk kez aynı takıma yer aldı. Meliha Diken mücadelede forma giyerken Eda Erdem sadece ısınma bölümünde takım arkadaşlarına yardım etti. Organizasyon yarın da devam edecek.

EDA ERDEM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Eda Erdem, Kim Yeon-Koung'un annesi ile fotoğraf çekilirken gözyaşlarını tutamadı. Duygusallık yaşayan Eda Erdem'in o anları objektiflere yansıdı.

İŞTE TAKIMLAR

Star takımı
Setter: Malinov
Pasör çaprazı: Mihajlovic
Smaçör: Kim - Meliha - Kelsey
Orta oyuncu: Eda Erdem - Minowa - Bauer
Libero: Yamagishi

Dünya Takımı
Pasör: Dijkema - Sakae
Pasör çaprazı: Goncharova
Smaçör: Larson - Natalia - Maret
Orta oyuncu: Ogbogu - Pleumjit
Libero: Inoue

ŞAMPİYONLUKLA VEDA ETTİ

Son olarak Kore ekibi Pink Spiders'da mücadele eden Kim Yeon Koung, takımının Kore Ligi'nin final serisinde Red Sparks'ı 3-2 mağlup etmesinin ardından şampiyonlukla unutulmaz başarılar elde ettiği kariyerine son noktayı koymuştu.

Son maçında 34 sayı atarak yıldızlaşan Kim Yeon Koung, MVP ödülünün de sahibi olmuştu.

2011/17 arasında Fenerbahçe forması giyen Kim, 2018/20 yılları arasında da Eczacıbaşı için mücadele etmişti. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
eda erdem
Diğer Haberler
Ali Koç: 'Eylül ayında olağanüstü seçimli genel kurul var'
Fenerbahçe'den bir açıklama daha
Emrah Tünay'dan Ali Koç hakkında 'tehdit' iddiası
Fenerbahçe taraftarını anons da durduramadı! Derbide 'Ali Koç istifa' sesleri
Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız isme İtalya'dan teklif var
Fenerbahçe'de Eyüpspor öncesi dört eksik!
Fenerbahçe'den olağanüstü seçimli genel kurul kararı! İşte kongre tarihi
İlhan Ekşioğlu'ndan seçim kararı için sert tepki
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Eyüpspor
18.05.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam