Son Eklenen Haberler!
10:57 | Fenerbahçe'de Tedesco'dan duygusal veda: Unutamayacağım anlar yaşadım        -        10:55 | Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir! İşte muhtemel 11'ler...        -        09:41 | Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi        -        09:39 | Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!        -        09:38 | Kanarya’dan Final Four’a dev adım        -        09:36 | PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü        -        09:35 | PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası        -        11:50 | Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi        -        11:45 | Hakan Safi'den Mehmet Ali Aydınlar'a mesaj!        -        11:43 | Fenerbahçe'den yayın hakları iddiası hakkında açıklama
Fenerbahçe forvet transferinde kesenin ağzını açacak! İki yıldız isme Mourinho'dan onay çıktı
02.05.2025 - 14:01

Yeni sezon öncesi iki forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'de ses getirecek bir golcü için yönetim kesenin ağzını sonuna kadar açacak. Sarı-lacivertlilerin listesinin tepesinde Liverpool forması giyen Darwin Nunez ve Juventus'ta oynayan Dusan Vlahovic var. Teknik direktör Jose Mourinho'dan iki yıldıza da onay çıktı.

Fenerbahçe’de sezon sonunda eldeki 3 forvetin de (Dzeko, En-Nesyri, Cenk) ayrılması sürpriz olmaz.

Yönetim, transfer döneminde en az 2 golcüyü kadroya katmayı planlıyor. Bunlardan birinin büyük ses getirecek bir isim olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şimdilik listenin başında dünyaca ünlü iki forvetin ismi yazıyor: Juventus forması giyen Dusan Vlahovic ve Liverpool ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Darwin Nunez... Mourinho iki isim için de onay verdi.

YENİLEME GÖRÜŞMELERİ TIKANDI

Juventus’ta Igor Tudor’un takımın başına geçmesi sonra Sırp yıldızın bu yaz kalma ihtimali oluşmuştu. Ancak İtalya’dan gelen son haberler, Vlahovic’le yolların ayrılacağı yönünde. Golcü oyuncunun sözleşmesi önümüzdeki sezon bitiyor.

Siyah-Beyazlılar, 2022’nin Ocak ayında bonservisine tam 83.5 milyon Euro ödediği 25 yaşındaki forveti bedelsiz kaptırmak istemiyor. Vlahovic hem performansıyla beklentilerin çok altında kaldı hem de sözleşme yenileme görüşmeleri tıkanmış durumda. Bu nedenle Sırp golcü için gelen teklifler değerlendirilecek.

DÜNYA KUPASI’NI DÜŞÜNÜYOR

Liverpool için de Darwin Nunez büyük bir hayal kırıklığı oldu. Manchester City’nin Erling Haaland hamlesi sonrası Kırmızılar, Uruguaylı forvet için Benfica’ya 2022 temmuzunda bonuslar hariç tam 85 milyon Euro ödedi. Nunez’in performansı ve istatistikleri, beklentilerin çok altında kaldı.

Liverpool, bu yaz İsak ya da Osimhen’i kadrosuna katıp 25 yaşındaki oyuncuyu satmayı planlıyor. Yıldız futbolcu da 2026 Dünya Kupası öncesi daha fazla oynayacağı bir takıma gitmek istiyor.

OSIMHEN SIKINTI YARATTI

Fenerbahçe için her iki golcünün transferi de hiç kolay değil. Hem Vlahovic’e hem de Nunez’e birçok talibin çıkması muhtemel. Ancak bu sezon Galatasaray’ın Osimhen hamlesi nedeniyle çok eleştirilen Sarı-Lacivertliler, üst seviye bir forvet için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya hazır.

Yönetimin, aracı menajerler vasıtasıyla iki forvetin temsilcilerine, transfer ilgisini ilettiği kaydedildi. İtalya ve İngiltere’de sezonlar bittikten hemen sonra resmi girişimlerin başlayacağı öğrenildi. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
forvet
transfer
mourinho
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Tedesco'dan duygusal veda: Unutamayacağım anlar yaşadım
Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir! İşte muhtemel 11'ler...
Gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi
Fenerbahçe'ye Milan Skriniar'dan kötü haber!
Kanarya’dan Final Four’a dev adım
PFDK'dan Ederson'a 3 maç ceza! Derbide kırmızı görmüştü
PFDK'dan Mert Hakan Yandaş'a 12 ay hak mahrumiyeti cezası
Ve Aziz Yıldırım'dan başkan adaylığıyla ilgili ilk açıklama geldi
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Rams Başakşekir FK
02.05.2026 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam