Son Eklenen Haberler!
13:38 | Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi        -        13:37 | FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'        -        20:18 | Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'        -        22:49 | Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'        -        22:48 | Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'        -        22:47 | Mert Müldür: Haftaya telafi ederiz!        -        22:46 | Maça devam edemedi! Fenerbahçe'ye kötü haber        -        22:45 | Edson Alvarez'den sakatlık açıklaması        -        22:39 | Fenerbahçe 1-1 Göztepe
Fenerbahçe'nin Rafa Silva planı ortaya çıktı! Gözler Beşiktaş derbisinde
30.04.2025 - 11:28

Fenerbahçe pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisi için geri sayıma geçti. Sarı-lacivertli ekibin Rafa Silva planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe pazar günü ezeli rakibi Beşiktaş’la kritik bir randevuya çıkacak. Sarı-lacivertli takım derbiden galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk iddiasını kalan haftalara taşımanın hesaplarını yapıyor.

GÖZLER DERBİDE

Fenerbahçe’de gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla dönen sarı lacivertli takım, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleşen antrenmanla derbi hazırlıklarına başladı. Futbolcular salondaki core çalışması ardından sahaya çıktı. Isınma, koordinasyon ve çabukluk programları ile devam eden antrenman, iki grup haline oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

SAVUNMADA SIKINTILAR

Dev maç öncesi savunmadaki sıkıntılar dikkat çekiyor. Son dönemde oynadığı maçlarda hep ilk golü yiyen taraf olan sarı-lacivertliler bunun zorluğunu ve stresini yaşadı.

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kadroyu sık sık değiştirmesi savunma kurgusundaki sıkıntıyı daha da arttırdı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Beşiktaş derbisi öncesinde bu konuyla ilgili hazırlıklar var. Özellikle geçiş hücumları konusunda çok etkili olan Beşiktaş 1-0 kazandığı ilk maçta Fenerbahçe’yi fazlasıyla zorlamıştı.

Yeniden form tutan Rafa Silva’nın geçişleri iyi yapması ve kalitesiyle bunları sonuçlandırdığı biliniyor.

PLANLAR HAZIR

Bu nedenle Beşiktaş daha geçiş oyununa başlamadan bunun önlenmesi gerektiği fikri var. Ayrıca geçişin başlangıcı önlenemezse ne yapılması gerektiği üzerinde yoğun biçimde çalışıyor.

Orta sahada basit top kayıplarının yapılmaması, rakibe geniş alan verilmemesi gibi konuların yanı sıra top kaptırıldığında kimin nerede duracağı üzerine çalışmalara ağırlık veriliyor.

Fenerbahçe ligin ilk yarısında Tüpraş Stadı’nda oynanan derbide Beşiktaş’ın geçiş hücumlarını durdurmakta zorlanırken, bulduğu 4-5 net pozisyonu gole çeviremeyerek sahadan puansız ayrılmıştı. (Milliyet - Senad Ok)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
mourinho
besiktas
silva
Diğer Haberler
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi
FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'
Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'
Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'
Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'
Mert Müldür: Haftaya telafi ederiz!
Maça devam edemedi! Fenerbahçe'ye kötü haber
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam