Son Eklenen Haberler!
12:48 | Tedesco ve Sadettin Saran'ın 3 maçlık özel planı! Fenerbahçe'nin hedefinde Galatasaray var        -        11:58 | Fenerbahçe'den Edson Alvarez operasyonu!        -        11:57 | Jadon Sancho İstanbul’da görüntülendi! Yeni adresi Türkiye mi olacak?        -        11:54 | Kerem Aktürkoğlu hücum mimarı        -        12:43 | Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları liderliğe yabancı değil!        -        12:33 | Domenico Tedesco'dan Anderson Talisca kararı        -        12:31 | Fenerbahçe'de golcülerin sezon başı performansı!        -        17:15 | Domenico Tedesco'yu düşündüren eksikler! Avrupa maçında 3 orta saha yok        -        17:11 | Transferde Emre Mor sürprizi! Volkan Demirel peşinde        -        17:11 | Devre arasında Fenerbahçe'den gönderilecekti! Tedesco 'kalsın' raporu verdi
Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu... Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi
21.04.2025 - 12:59

Fenerbahçe, Kayserispor ile berabere kaldı, şampiyonluk yarışı zora girdi. Maçın ardından iki eski yönetici Hakak Bilal Kutlualp ve Sadettin Saran adaylık sinyali verirken Mahmut Uslu, Ali Koç yönetimini istifaya davet etti. Geçen hafta da İlhan Ekşioğlu istifaya davet etti.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Bellona Kayserispor'la 3-3 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü.

Sarı-lacivertlilerde 2018'den beri başkan olan Ali Koç'un bu sezon da şampiyonluk şansını zora soktu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Koç yönetimini istifaya davet ederken ilk tepki eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp'den geldi.

Kutlualp, X hesabından, Fenerbahçe'nin önünü açın, hem de gecikmeden... Önümüzde kazanılacak şampiyonluklar var. Adaylık gerekiyorsa adayız" diye yazdı.

Kutlualp, 2002-2004, 2004-2005 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yaptı ve Pierre van Hooijdonk, Alex de Souza, Anelka ve Appiah gibi yıldız isimlerin Fenerbahçe'ye kazandırılmasında rol oynadı.



SADETTİN SARAN: "ADAYIM"

Geçen sezon başkanlığa adaylığını açıklayan ancak, Ali Koç'un yeniden aday olmasının ardından adaylıktan çekilen bir diğer eski yönetici Sadettin Saran ise "Fenerbahçemiz için havalar artık gri ve puslu... Önümüzü göremiyoruz. Bu sisli havayı dağıtmanız gerekiyor artık. Yönetimi kongreye çağırmanızı ve aday olmanızı rica ederim Sadettin bey. Teşekkürler" diye yazan bir taraftara, "Olacağım" şeklinde karşılık verdi.



MAHMUT USLU: "İSTİFA EDİN"

TV100'e konuşan eski başkanlardan Aziz Yıldırım'a en yakın isimlerden bir başka eski yönetici Mahmut Uslu, Ali Koç yönetimini istifaya davet etti. Uslu, "Fenerbahçe yönetimi derhal istifa etmelidir. Milyonları üzmeye kimsenin hakkı yok. Algılarla kulüp yönetilmez. Kulübün ruhunu bitirdiler. Kimsenin Fenerbahçe taraftarını bu kadar üzmeye hakkı yok" dedi.



İLHAN EKŞİOĞLU: "KENDİNİ KURTAR"

Aziz Yıldırım döneminde asbaşkanlık yapan İlhan Ekşioğlu ise geçen hafta LÜE TV'de, "İstifa et! Hem kendini kurtar hem Fenerbahçe'yi kurtar hem de milyonlarca taraftarı kurtar. En büyük hizmetin bu olacak" dedi.

Ekşioğlu, bu açıklamasının ardından Ali Koç yönetimine yakın hesaplar tarafından hedefe oturtuldu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
adaylik
aciklama
Diğer Haberler
Tedesco ve Sadettin Saran'ın 3 maçlık özel planı! Fenerbahçe'nin hedefinde Galatasaray var
Fenerbahçe'den Edson Alvarez operasyonu!
Jadon Sancho İstanbul’da görüntülendi! Yeni adresi Türkiye mi olacak?
Kerem Aktürkoğlu hücum mimarı
Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları liderliğe yabancı değil!
Domenico Tedesco'dan Anderson Talisca kararı
Fenerbahçe'de golcülerin sezon başı performansı!
Domenico Tedesco'yu düşündüren eksikler! Avrupa maçında 3 orta saha yok
Gelecek maçımız
Çaykur Rizespor
Fenerbahçe
23.11.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam