Son Eklenen Haberler!
11:49 | Fenerbahçe açıkladı: İki yıldız isim derbide yok!        -        11:48 | Sadettin Saran’dan taraftara teşekkür        -        11:47 | Tedesco: Önümüzde yürümemiz gereken uzun bir yol var        -        11:45 | İsmail Yüksek'ten maç sonu açıklama: Her şeye rağmen ayaktayız        -        11:42 | Fred'den iddialı sözler: Biz şampiyon olacağız        -        11:38 | ikas Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:45 | Ünlü gazeteci duyurdu! "Fenerbahçe ile anlaşma sağladı"        -        12:13 | Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali        -        12:13 | Olimpia Milano 72-87 Fenerbahçe Beko        -        00:03 | Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den iyi haber
Jose Mourinho'dan futbolcularına uyarı!
11.04.2025 - 12:05

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Süper Lig’de çıkılacak 8 kritik maç öncesinde oyuncularını uyardı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında pazar günü deplasmanda Net Global Sivasspor’la karşılaşacak Fenerbahçe, mücadelenin hazırlıklarına devam etti.

Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman salonda core çalışmasıyla başladı, sahada yapılan ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla sürdü. Sarı-lacivertli futbolcuların idmanın ana bölümünde 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik antrenman yaptığı bildirildi. Fenerbahçe, bugünkü antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

MOURINHO'DAN TOPLANTILAR

Trendyol Süper Lig’de şampiyonun belirleneceği son 8 maç öncesinde Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun, oyuncularıyla sürekli toplantılar yaptığı ortaya çıktı.

Portekizli çalıştırıcının sarı-lacivertli futbolculara her zaman hazır olmaları konusunda uyarılarda bulunduğu ve hep tam konsantrasyon istediği bildirildi.

'TELAFİSİ OLMAYABİLİR'

Oyuncularına maçlarda buldukları ya da bulamadıkları sürelere takılmamaları gerektiğini hatırlatan Mourinho’nun, “Süper Lig’de çok kritik haftalara girdik. Artık alacağımız kötü bir sonucun telafisi olmayabilir. Bunun zaten benim kadar siz de bilincindesiniz. Sizden her zaman kendinizi hazır tutmanızı istiyorum. Bazen 1 dakika, bazen 90 dakika forma giyebilirsiniz. Buna hiçbir maçta takılmayın ve tam konsantrasyonla, her zaman oynayacakmış gibi hazır olun” dediği öğrenildi.

'MÜCADELE ETMEDEN MAÇ KAZANILMIYOR'

Şampiyonluk yarışında birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarını da vurgulayan sarı-lacivertli takımın teknik patronunun şu ifadeleri kullandığı bildirildi:

“Her maçta alacağımız galibiyetin karşılığı üç puan. Zorlu maçları kazanınca daha fazla puan almayacağız. Her zaman olduğu gibi bu sezon da gördük ki mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Bu yüzden rakibin kim olduğuna takılmamalı ve maç maç bakmalıyız. Bir maçı kazanmadan, öteki maçı düşünmemeliyiz.” (Milliyet - Senad Ok)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
mourinho
Diğer Haberler
Fenerbahçe açıkladı: İki yıldız isim derbide yok!
Sadettin Saran’dan taraftara teşekkür
Tedesco: Önümüzde yürümemiz gereken uzun bir yol var
İsmail Yüksek'ten maç sonu açıklama: Her şeye rağmen ayaktayız
Fred'den iddialı sözler: Biz şampiyon olacağız
ikas Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe
Ünlü gazeteci duyurdu! "Fenerbahçe ile anlaşma sağladı"
Rodrigo Becao'nun talipleri artıyor! Benfica ihtimali
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam