Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe'den Kostic için 5 milyon euro!
09.03.2025 - 13:24

Fenerbahçe, 2 gol 6 asistle oynayan Filip Kostic'in tapusunu Juventus'tan almaya karar verdi. 4-5 milyon euro bandında bir bedelle bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'la anlaşmak üzereyken Juventus'tan 1 yıllığına kiralanan 32 yaşındaki Sırp kanat beki Filip Kostic, yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'de olacak.

Nicolo Schrira'nın haberine göre Sarı-Lacivertli idareciler ve Juventuslu yöneticiler arasında pazarlık süreci yaşanıyor. 4-5 milyon euro bandında bir bedelle bu transferin sonuçlanması bekleniyor. Oyuncunun da isteği sayesiyle bu rakam daha da aşağıya çekilebilir.

LİGDE 7 KEZ SKORA KATKI

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 1369 dakika süre bulan Kostic, 1 gol atıp 6 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 karşılaşmada toplamda 83 dakika sahada kaldı ve 1 kez ağları salladı. Yeni dahil olduğu Avrupa Ligi kadrosunda ise 3 mücadelede 270 dakika oynadı ancak skora etki edemedi. Fakat Kadıköy'de kaybedilen 3-1'lik Rangers maçında gösterdiği futbol ve mücadeleci oyunuyla taraftardan alkış aldı. Taraftarlar da takımı sahiplenen Kostic'in kalmasına sıcak bakıyor.

42 MİLYON EURO ÖDENDİ

64 kez Sırp Milli Takımı'nın formasını giyen Filip Kostic, asıl patlamasını Frankfurt forması altında yaptı. Groningen, Stuttgart, Hamburg, Franfkrut ve Juventus'ta oynayan futbolcu, 3'lünün solunda hücumcu olarak görev yaptığı Frankfurt'la 2021-22 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmıştı. Bugüne dek takımlar toplamda onun için 42.8 milyon euroluk bonservis harcaması yaptı. Hamburg ve Juventus, 14'er milyon euro ile Kostic için en çok ödeme yapan takımlar oldu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kostic
transfer
juventus
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam