Son Eklenen Haberler!
22:42 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe        -        14:48 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif'in sözleşme detayları belli oldu!        -        16:45 | Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu        -        16:43 | Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı        -        16:42 | Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'        -        16:41 | FCSB 1-1 Fenerbahçe        -        13:38 | Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi        -        13:37 | FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'        -        20:18 | Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'
Jose Mourinho'dan öğrencilerine uyarı! 'Biz daha moralliyiz, Galatasaray kaybedecek'
02.03.2025 - 12:48

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho öğrencileriyle yaptığı toplantıda kalan tüm maçları kazanmaları gerektiğine vurgu yaparken, “Derbide üç puana yakın olan taraftık. Biz daha moralliyiz ve Galatasaray da kaybedecek. Sadece her maçımızda üç puana odaklanalım” dediği öğrenildi.

Galatasaray’ı deplasmanda yenerek puan farkını azaltma fırsatını kaçıran Fenerbahçe’de bunun takımı olumsuz etkilemediği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımda yönetimden teknik heyete, futbolcudan taraftara herkesin rakibin de kalan haftalarda puan kaybedeceğini savunduğu bildirildi.

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun da öğrencileriyle yaptığı toplantılarda bu konu üzerine vurgu yaptığı ifade edildi. Portekizli çalıştırıcı da Galatasaray’ın puan kaybedeceğini öngörürken, “Öncelikle derbide üç puanı hak eden taraf bizdik. Bir puanlık bir futbol ortaya koymadık. Sistemimiz oturdu ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Baktığımız zaman onlardan daha moralli ve motivasyonumuzun daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Hiçbir maçta rakip ile aradaki farkı düşünmeyin. Siz sadece Antalyaspor karşısında kazanmaya odaklanın. Çünkü daha çok maç var ve onlar da puan kaybedecek” dediği öğrenildi.

Öte yandan sarı-lacivertli takımın teknik patronunun Antalyaspor maçında kafasındaki ilk 11’i belirlediği öğrenildi. Djiku ve Çağlar’ın iyileşmesiyle defans hattında eli güçlenen Mourinho, Skriniar-Çağlar-Yusuf üçlüsünü bozmayacak. Kalede yine İrfan Can Eğribayat’ı tercih etmesi beklenen tecrübeli çalıştırıcının tek değişikliği orta sahada yapması bekleniyor. Merkez orta sahada Fred-Szymanski ikilisi yerine ideal olan Fred ile Amrabat’a dönülecek.

3 EKSİK VAR, 3 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe, Onvo Antalyaspor karşısında 3 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlık sebebiyle Diego Carlos, İsmail Yüksek ve Levent Mercan karşılaşmada forma giyemeyecek. Üç isim ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Filip Kostic, Mert Hakan Yandaş ve Çağlar Söyüncü, Antalyaspor maçında şans bulmaları ve kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Samsunspor müsabakasında takımlarını yalnız bırakacak.

Öte yandan Teknik Direktör Mourinho da kulübedeki yerini alamayacak. Antalya karşısında cezasını tamamlayacak olan Portekizli çalıştırıcı, ligde Samsun maçıyla takımının başına geçecek.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
mourinho
aciklama
Diğer Haberler
Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Sidiki Cherif'in sözleşme detayları belli oldu!
Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu
Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı
Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'
FCSB 1-1 Fenerbahçe
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi
FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam