Son Eklenen Haberler!
11:31 | Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız        -        11:22 | Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz        -        11:21 | Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik        -        11:15 | Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe        -        11:38 | Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım        -        10:28 | Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...        -        10:25 | Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!        -        10:23 | Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon        -        10:22 | Partizan 87–99 Fenerbahçe Beko        -        13:47 | Milan Skriniar'ın talipleri artıyor!
Ali Koç'tan puan farkını kapatma formülü: Ekstra prim!
02.01.2025 - 12:15

Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig'in ikinci yarısında Galatasaray ile olan 8 puanlık farkı kapatmak için yol haritasını belirledi.

Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig'in ikinci yarısında Galatasaray ile olan 8 puanlık farkı kapatmak için yol haritasını belirledi.

Hedef, güçlü bir ikinci yarı performansı ortaya koyarak Galatasaray ile farkı azaltmak ve şampiyonluk yarışında daha iddialı bir konuma gelmek.

TAKIM YALNIZ BIRAKILMAYACAK

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe yönetimi, ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yapmak için çeşitli stratejiler belirledi.

İlk olarak tesislerde teknik heyet ve oyuncularla birlikte olacaklar.

Ayrıca, ligin ilk yarısındaki gibi bazı maçlarda sürpriz prim uygulamasına devam etme kararı aldılar.

Eyüpspor maçı öncesinde Başkan Ali Koç'un verdiği ekstra prim sözü, beklenen etkiyi yaratmamış ve sarı-lacivertliler iki puan kaybetmişti. Ancak yönetim, ikinci yarıda yine zaman zaman normal primlerin dışında ek ödüller sunmayı planlıyor.

EKSTRA GÜÇ OLACAK

Fenerbahçe yönetimi, futbolcuların motivasyonunu artırmak amacıyla ekstra prim uygulamasına devam etmeyi planlıyor.

Bu hamleyle, özellikle ikinci yarıda çıkacak kritik maçlarda takımın daha güçlü bir performans sergilemesi hedefleniyor.

Başkan Ali Koç'un, futbolcularla yaptığı toplantıda bu stratejiyi ilettiği öğrenildi.

Sezon başında tesisler ve takım kararları tamamen teknik direktör Jose Mourinho'ya bırakılmışken, artık yönetim takıma daha fazla müdahale edecek.

Başkan Koç ve yönetim, takımı yalnız bırakmayarak şampiyonluk için her türlü çabayı gösterecek, taraftarın uzun süredir beklediği zaferi elde etmeye çalışacak. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik
Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe
Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...
Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!
Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Galatasaray
01.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam