Son Eklenen Haberler!
11:31 | Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız        -        11:22 | Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz        -        11:21 | Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik        -        11:15 | Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe        -        11:38 | Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım        -        10:28 | Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...        -        10:25 | Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!        -        10:23 | Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon        -        10:22 | Partizan 87–99 Fenerbahçe Beko        -        13:47 | Milan Skriniar'ın talipleri artıyor!
Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha! Yıldız oyuncu için girişimler başladı
14.05.2024 - 10:43

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, dün başkanlık için tekrar aday olma kararı aldığını açıkladı. “Adaylığını açıkladı, açıklayacak” tartışmaları yaşanan Aziz Yıldırım’ın bu kararı gündeme bomba gibi düştü.

Çarpıcı açıklamalarda da bulunan Yıldırım, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüğünü söyledi. Aziz Yıldırım, kimseyle kavga etmeyeceklerini vurgulayarak “Fenerbahçe’nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek bir organizasyon içerisinde geleceğiz. Bizim kavgamız, Fenerbahçe’nin büyük olmasını sağlamaktır” diye konuştu.

'F.BAHÇE BÜYÜK HOCALARLA MÜCADELE ETMELİDİR'

Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu saatten sonra teknik direktörlük konusunda ‘Bizim çocuğumuz’ diyerek devam etme lüksü olmadığını kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe, artık büyük hocalarla mücadele etmelidir. Jose Mourinho ile geçen hafta yüz yüze görüştüm. Kendisine ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. O da bunu memnuniyetle karşıladı. Seçimi kazanmamız halinde Fenerbahçe’nin başına Mourinho’yu getireceğim. Biz seçilmesek bile Fenerbahçe’nin başına gelmesi gerektiğini de kendisine ilettim. Ne kadar isterse o kadar oyuncu da alacağız. Mourinho, Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi. Fenerbahçe’yi çalışıyor” ifadelerini kullandı.



LUKAKU İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Yıldırım’ın Mourinho’nun da listesinde yer alan Belçikalı yıldız Romelu Lukaku’yu da Fenerbahçe’ye kazandırmak için şimdiden girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Chelsea’nin Belçikalı golcüyü bonservisiyle göndermeye öncelik verdiği öğrenildi. Ancak Suudi Arabistan kulüpleri dışında 40 milyon euroluk bonservis beklentisini karşılayacak bir takım yok. Bu nedenle Maviler’in bir kez daha kiralama seçeneğine razı olma ihtimali yüksek görünüyor.

Aziz Yıldırım’ın iş dünyasının ünlü isimlerinin de desteğini arkasına aldığı kaydedildi. Yıldırım’a Ferit Şahenk, Nihat Özdemir, Murat Ülker gibi isimlerin yönetime girmeden dışarıdan destek vereceği bildirildi.

Aziz Yıldırım yarın saat 13:30’da düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmi olarak bir kez daha duyuracak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aziz yildirim
lukaku
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik
Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe
Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...
Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!
Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Ferencvaros
27.11.2025 | 20:45
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam