Son Eklenen Haberler!
19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de tarihi genel kurul için geri sayıma geçildi
01.04.2024 - 09:52
Editör:

Fenerbahçe'de "Ligden çekilme" ihtimalinin de masaya yatırılacağı olağanüstü genel kurul toplantısı yarın saat 17.00'de başlayacak.

Fenerbahçe Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanması durumunda yarın yapılacak. Gündemde futbol faaliyetlerinin durdurulması ya da ligden çekilme yer alıyor.

TARİHİ GENEL KURUL SAAT 17.00'DE BAŞLAYACAK

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek genel kurul toplantısı saat 17.00'de başlayacak. Olağanüstü genel kurul toplantısı, yarın çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Genel kurula aidat borcu olmayan üyeler katılabilecek.

LİGDEN ÇEKİLME İHTİMALİ DE GÜNDEMDE

Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan sarı-lacivertli kulüp, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplanacak.

BU HABERE EMOJÄ°YLE TEPKÄ° VER!

Etiketler:
Fenerbahçe