Son Eklenen Haberler!
10:23 | Fenerbahçe'de maç sonu Galatasaray eleştirisi: "Futbol ayakta oynanır"        -        10:22 | Sadettin Saran çılgınlar gibi sevindi! 90+5'te kendinden geçti        -        10:17 | Derbi sonrası Jhon Duran: Kahraman değilim        -        10:16 | Fred: “Hala yarıştayız”        -        10:16 | Oosterwolde cezalı duruma düştü!        -        10:08 | Domenico Tedesco: Hayal kırıklığı yaşıyoruz        -        10:06 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray        -        18:58 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        11:44 | Fenerbahçe-Galatasaray derbisine geri sayım! İşte muhtemel 11'ler...        -        11:43 | Avrupalılar, derbiye geliyor! Gözler o isimlerin üstünde
Burak Kızılhan'dan camiaya mesaj!
20.03.2024 - 13:35

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile elektronik cüzdan hizmeti veren Poca firması arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile elektronik cüzdan hizmeti veren Poca firması arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen imza törenine, sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Ç. Kızılhan ve yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu ile Poca Yönetim Kurulu Üyesi Caner Özer ve genel müdürü Cihan Çepni katıldı.

Fenerbahçe'nin yarıştığı her kulvarda zirveyi hedeflediğini belirten Burak Ç. Kızılhan, "Ülkemizin bayrağını her yerde dalgalandıran Fenerbahçe, birçok acımasızlığın gölgesinde bu başarılarını devam ettirmeye çalışıyor. Poca'ya desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kızılhan, 2 Nisan Salı günü gerçekleştirecekleri olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin kongre üyelerine çağrıda bulunarak, "Tüm üyelerimiz 2 Nisan'da Ülker Stadı'nda olmalıdır. Çok değerli mesajlar ve çok anlamlı destekler geliyor. Fenerbahçe yalnız değil ve asla yalnız kalmayacak. Bunu 2 Nisan'da görmüş olacağız." diye konuştu.

Komsuoğlu: "Avrupa Ligi ve Basketbol Süper Ligi kupalarını kazanmak istiyoruz"

Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu, erkek basketbolunda yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirterek, "Türkiye Kupası'nı kazandık. Türkiye'nin ilk ve tek basketbol müzesine bir kupa daha kattık. THY Avrupa Ligi ve Basketbol Süper Ligi'nde her maça final olarak bakıyoruz. Bu 2 kupayı da kazanmak istiyoruz. Bu kupaları müzemize getirmek için elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Poca'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulla ilgili de görüşlerini paylaşan Komsuoğlu, "Camiamızdan bizleri destekleyen ve arkamızda duran paylaşımlar alıyoruz. İnanıyorum ki 2 Nisan'da yine en büyük katılımla olağanüstü genel kurulu gerçekleştireceğiz. En önemli mesajı genel kurul üyeleri verecek." değerlendirmesinde bulundu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de maç sonu Galatasaray eleştirisi: "Futbol ayakta oynanır"
Sadettin Saran çılgınlar gibi sevindi! 90+5'te kendinden geçti
Derbi sonrası Jhon Duran: Kahraman değilim
Fred: “Hala yarıştayız”
Oosterwolde cezalı duruma düştü!
Domenico Tedesco: Hayal kırıklığı yaşıyoruz
Fenerbahçe 1-1 Galatasaray
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Başakşehir
Fenerbahçe
06.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam