Son Eklenen Haberler!
16:19 | Fenerbahçe'den Salah'a çılgın maaş teklifi! 'Evet' dedi iddiası        -        16:17 | Fenerbahçe'de Asensio depremi! Ayrılık ihtimali ortaya çıktı        -        16:14 | Fenerbahçe'de Ederson ülkesine döndü!        -        16:11 | Fenerbahçe gece yarısı duyurdu! Seçim tarihi resmen açıklandı        -        16:09 | Aziz Yıldırım'dan stadyum vaadi!        -        11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Edin Dzeko: ''Karakter koyduk''
17.02.2024 - 21:54

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, 3-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

Edin Dzeko maçı değerlendirerek, "Sanırım ilk yarıda oyunu anlayamadık. Bu zeminde futbol oynanamayacağını ilk yarıda anlayamadık. Saha çok ıslaktı, su doluydu. Golü de bu sebepten yedik. İlk yarı zordu. İkinci yarıda daha farklı bir oyun oynamamız gerektiğini anladık. Uzun toplar oynadık. Bu zeminde yerden pas yapmak pek mümkün değildi. Bunu anlayınca işler daha iyiye gitmeye başladı. Oyuna sonradan giren 3 oyuncu da oyuna enerji kattılar. Skoru değiştirdiler. Büyük takımlar işte böyle yapmalı. İşler yolunda gitmediği zaman böyle karakter koymalı." dedi.

Zemin hakkında konuşan Edin Dzeko: "Zor şartlar altında oynadık. Aynı şartlar Rizespor için de geçerliydi. Rakibimiz de bu zeminde top oynanmayacağını anladı ve uzun top oynadı. İlk yarıda bizim atak yaptığımız yarı sahada çim görünmüyordu. Su doluydu. Kaleciler için de zordu. Zeminde çok su vardı. Zeminler iyi olmalı. Türk futbolu için bu zeminle daha iyi olmalı." ifadelerini kullandı.

Dzeko son olarak, "Bu benim, karakterim bu, kaybetmeyi sevmiyorum. Her zaman kazanmak isterim. Kazanmayı severim. Fenerbahçe de böyle. Zor dönemler geçirdiği Fenerbahçe. Kazanınca eve mutlu dönüyorum. Kaybedince evden çıkmıyorum, uyuyamıyorum." sözlerini. sarf etti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Salah'a çılgın maaş teklifi! 'Evet' dedi iddiası
Fenerbahçe'de Asensio depremi! Ayrılık ihtimali ortaya çıktı
Fenerbahçe'de Ederson ülkesine döndü!
Fenerbahçe gece yarısı duyurdu! Seçim tarihi resmen açıklandı
Aziz Yıldırım'dan stadyum vaadi!
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam