Son Eklenen Haberler!
09:39 | Mourinho rekora koşuyor! 23 oyuncusunu solladı        -        09:24 | Mourinho, Okan Buruk ile yaşadığı olayı anlattı: 'Hollywood...'        -        09:24 | Mourinho’dan hakem eleştirisi        -        09:19 | Talisca'dan Alex itirafı, Galatasaray yanıtı        -        09:18 | Saint-Maximin'den Jose Mourinho sözleri!        -        09:17 | Szymanski: 'Umarım nice 100 maçlara çıkarım'        -        09:16 | Milan Skriniar'dan transfer açıklaması        -        09:15 | Sebastian Szymanski, Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıktı        -        09:14 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor        -        17:57 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Ali Koç, Süper Kupa maçı için tarih verdi
06.01.2024 - 10:00

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk ekranlarında Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının yeni tarihi için açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk ekranlarında Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının yeni tarihi için açıklamalarda bulundu.

YENİ TARİHİ İŞARET ETTİ

Suudi Arabistan'da oynanacak maçın yeni konumunu TFF'nin belirleyeceğini söyleyen Koç, "Süper Kupa maçını tabii ki oynayacağız. TFF nerede karar verirse orada. Ocak ayında deniyor ama ihtimal yok. Biz nerede oynanacağına dair bir yer oynamadık. Samsun veya Ankara deniyor. Biz nerede denirse orada oynayacağız. Ocak ayı denirse hayır deriz, 7 tane maç var ocakta. Takvime baktık, çok sıkıntılı. Seçimlerin olduğu hafta maç yok, belki onun cuması. Bu TFF'nin yapacağı bir iş tabii ki." ifadelerini kullandı.

"YABANCI HAKEM İSTEDİK, OLMADI"

Maçta yabancı hakem istediklerini ancak bu talebin karşılık görmediğini söyleyen Koç, "Süper Kupa maçı yurtdışında olursa yabancı hakem kadrosu da olabilir diye düşündük. Bu fikri öneriyi getirdik. TFF de sıcak baktı. Rakibimiz sıcak bakmadı. Zaman içinde öğrendik bunu. TFF yöneticileri sıcak baktı. Yurtdışında elit Türk hakemler var, Hollanda'da Serdar Gözübüyük ile temasa geçildi, TFF temasa geçmiş. Serdar Bey de gurur duyacağını söyledi. Biz niye yabancı hakem istedik? Fenerbahçe'nin hakkı son 10 yılda o kadar çok yeniyor ki, bari bu tek maçta yabancı elit hakem olsun istedik."" sözlerini sarf etti.


BU HABERE EMOJÄ°YLE TEPKÄ° VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Mourinho rekora koşuyor! 23 oyuncusunu solladı
Mourinho, Okan Buruk ile yaşadığı olayı anlattı: 'Hollywood...'
Mourinho’dan hakem eleştirisi
Talisca'dan Alex itirafı, Galatasaray yanıtı
Saint-Maximin'den Jose Mourinho sözleri!
Szymanski: 'Umarım nice 100 maçlara çıkarım'
Milan Skriniar'dan transfer açıklaması
Sebastian Szymanski, Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıktı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam