Son Eklenen Haberler!
23:23 | Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok        -        23:21 | Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı        -        23:17 | Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'        -        23:13 | Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı        -        23:12 | Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı        -        09:23 | Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!        -        09:22 | Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi        -        10:43 | Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu        -        10:39 | Fenerbahçe'de Edson Alvarez'in sakatlığının son durumu belli oldu!        -        14:01 | Ali Koç yeni teknik direktörün adını satır aralarına gizledi
Edin Dzeko, İsmail Kartal'dan özür diledi"
14.11.2023 - 09:42

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Adana Demirspor maçında oyundan çıkarken gösterdiği reaksiyon için Kartal'dan özür diledi.

Adana Demirspor deplasmanında oyundan alınmasına gösterdiği tepkiyle özellikle sosyal medyada gündemin birinci maddesine oturan Edin Dzeko'dan sıcağı sıcağına özür geldi.

Dönüş uçağında İsmail Kartal'ın yanına oturan Boşnak futbolcu, "Ben o an kaçırdığım goller için kendime kızdım. Ayrıca tüm kariyer götüntülerime tek tek bakarsanız benim her oynadığım takımda oyundan alındığımda sinirli oluğumu görürsünüz. Bu benim hırsım ve oynama isteğimdir. Size yönelik en ufak bir saygısızlık zihnimden dahi geçmedi. Hareketlerim yanlış anlaşıldıysa çok özür dilerim" dedi.

KALECİ ERTAÇ'A TAKILDI

Edin Dzeko, Adana'da rakibi en çok zorlayan Fenerbahçeli olarak da öne çıktı. Öyle ki Fenerbahçe maçı 8'i isabetli 18 şutla tamamlarken 6 şut denemesinde 4 kez isabet bulmasına rağmen 37 yaşındaki futbolcu bir türlü Ertaç Özbir'i aşamadı. Beklenen gol gelmeyince de Dzeko 84. dakikada yerini Batshuayi'ye bıraktı.

ZEMİN BERBATTI

Fenerbahçe teknik heyeti bu kadar eksiğe ve kötü zemine rağmen baskılı ve maçı domine eden bir oyunla ligin en zor deplasmanından lider döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek "Biz Pendik zeminine isyan etmiştik ama Adana'nın zemini Pendik'ten bin beterdi. Cuma günü bu sahada Adanaspor maç oynadığı için zenin jöle gibiydi. Futbolcular çime basınca ayakları gömülüyordu. İyi ki Fred'i son anda kadrodan çıkarttık. Bu sahada oynasa sakatlığı çok daha kötü duruma gelirdi." diye konuştular.

DEFANS MÜKEMMELDİ

Ligin en süratli gol ayaklarına sahip Adana Demirspor karşısında Fenerbahçe defansının adeta hiç pozisyon vermemesi teknik heyeti sevindirdi. Osayi, Samet, Oosterwolde ve Ferdi'nin Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan, Niang ve Balotelli'ye top göstermemesi sevinç yarattı. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok
Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı
Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'
Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı
Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı
Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!
Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam