Son Eklenen Haberler!
08:46 | Muhalefet ve taraftar seçim istiyor, Ali Koç yönetimi kararını verdi        -        08:39 | EuroLeague'de play-off heyecanı! Fenerbahçe ve Anadolu Efes parkede        -        12:59 | Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu... Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi        -        12:47 | Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrı: Yapılacak tek şey var        -        12:46 | Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı        -        12:44 | Fenerbahçe'de tek teselli: Milan Skriniar        -        00:30 | Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde Diego Carlos var!        -        00:26 | Acun Ilıcalı maç sonu itiraf etti: 'Şampiyonluk şansımız çok zor!'        -        00:26 | Jose Mourinho maç sonunda küplere bindi: 'Amacınız nedir?'        -        00:25 | Fenerbahçe Kayserispor maçı sonrası konuştu: Röportaj yapmak istemiyorum!
İsmail Kartal'den Djiku, Fred ve Becao açıklaması
04.11.2023 - 22:10

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçı sonrası konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile oynadığımız maçın ardından Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Maça gerçekten iyi başladık, iyi de hazırlanmıştık. İlk yarıda oyunun hemen başında baskılı oynadık. Her zamanki gibi kendi oyunumuzu oynadık. Tempomuz iyiydi, gayet güzeldi. İlk yarıda bir kere kalemize geldiler, o top da gol oldu. Ama onun haricinde rakip ceza alanında 22 kere topla buluşmuşuz. Baya ciddi bir baskımız vardı. Sonuçta 0-1’le devreye girdik. İkinci yarı hemen oyunun başında beklemediğimiz üst üste yediğimiz iki tane gol biraz bizi şok etti. Daha sonra tekrar oyuna ağırlığımızı koyarak maçın başından sonuna kadar, bütün oyun üstünlüğü bizim elimizde olmasına rağmen 2 gol atabildik, penaltıdan. Normalde birkaç tane daha pozisyonumuz vardı, olmadı. Sonuçta rakip takımın sadece bugün zaman zaman oyunu yavaşlatması, bizi durdurmak için oyunu soğutması, bir de geriden uzun toplarla santrafor üzerinden pozisyon arayışları vardı. Bunu biliyorduk, bunlara da çalışmıştık. Ama bugün dediğim gibi beklemediğimiz anda, beklemediğimiz şok goller yedik. Sonuç olarak bugün kaybettik. Kaybetmemize rağmen son ana kadar ki 10 kişi de kalsak maçı bırakmadık ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yolumuza devam edeceğiz. Bu akşamki maçtan hep beraber, oyuncularımızla birlikte bir ders çıkartıp tekrar önümüze bakacağız.” dedi.

Eksik oyuncularımızla ilgili soruya İsmail Kartal, şu cevabı verdi:

“Şu anda daha çok erken. Adana Demirspor maçına vaktimiz var. Bakacağız. Elimizdeki sağlıklı oyuncularla ilgili en iyisini nasıl yapabiliriz, hangi oyuncularla o maça hazırlanabilir, bakacağız. Çünkü o maçtan önce perşembe günü Ludogorets maçımız var. Öncelikle o maça kadar toparlanmamız lazım. Ondan sonra Adana Demirspor maçına da hep beraber en iyi şekilde hazırlanacağız.”

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, sakatlıkları bulunan futbolcularımızın son durumuna dair şunları söyledi:

“Şu anda milli arada, belki de Adana Demispor maçına Djiku ve Fred dönebilir. Dönmeseler de milli arada Becao haricinde hemen hemen bütün oyuncularımız takıma dönecekler. Becao biraz daha uzun sürecek.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Muhalefet ve taraftar seçim istiyor, Ali Koç yönetimi kararını verdi
EuroLeague'de play-off heyecanı! Fenerbahçe ve Anadolu Efes parkede
Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu... Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi
Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrı: Yapılacak tek şey var
Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de tek teselli: Milan Skriniar
Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde Diego Carlos var!
Acun Ilıcalı maç sonu itiraf etti: 'Şampiyonluk şansımız çok zor!'
Gelecek maçımız
Gaziantep FK
Fenerbahçe
26.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam