Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Moussa Sow: “Türkiye beni yanıltmadı“
11.10.2014 - 00:16

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Senegalli forveti Moussa Sow, Türkiye'de yaşamaktan çok memnun olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Senegalli forveti Moussa Sow, Türkiye'de yaşamaktan çok memnun olduğunu söyledi.

2015 Afrika Uluslar Kupası grup elemeleri maçı için milli takıma katılan Sow, Fenerbahçe’de 3 yıl geçirdiğini ve bu sürede birçok unvan edindiğini belirterek "Bunlardan ziyade benim için önemli olan Türkiye’deki hayat koşullarım" ifadesini kullandı.

Sow, Senegal’in Saly kentinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’ye, Fenerbahçe’ye ve zengin Türk kültürüne ummadığı kadar hızlı uyum sağladığını vurguladı.

Fenerbahçeli golcü, medeniyetin ve kültürel çeşitliliğin bulunduğu Türkiye’de Müslüman olarak Fransa’dakinden daha rahat yaşayabileceğini düşündüğünü ve bu konuda yanılmadığını ifade etti.

Türk mutfağının da ülkeye bağlılığını artırdığını belirten Sow, "Türkiye’de oldukça farklı ve çok leziz yemekler var" diye konuştu.
Fenerbahçe’de 78 lig maçında 39 gol atan Sow, elde ettiği başarılarla yetinmeyip, hayranlarını memnun etmek için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

Sarı-lacivertli kulüple 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Sow, futbol hayatına Fenerbahçe’de devam etmek istediğini vurguladı.
Fransa doğumlu 28 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2005’te 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda Fransa ile şampiyonluk yaşadı.
Ocak 2012’de Fransa’nın Lille takımından ayrılıp Fenerbahçe’ye transfer olan Sow, 2010-2011 sezonunda 25 golle, gol kralı unvanını almıştı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Moussa Sow
Afrika
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam