Son Eklenen Haberler!
12:10 | Fenerbahçe'nin derbi kozu: Asensio!        -        12:08 | Sadettin Saran'dan açıklama: İtibar suikastı niteliğindedir!        -        14:12 | 6 milyon eurodan 2 yıllık kontrat        -        11:49 | Fenerbahçe açıkladı: İki yıldız isim derbide yok!        -        11:48 | Sadettin Saran’dan taraftara teşekkür        -        11:47 | Tedesco: Önümüzde yürümemiz gereken uzun bir yol var        -        11:45 | İsmail Yüksek'ten maç sonu açıklama: Her şeye rağmen ayaktayız        -        11:42 | Fred'den iddialı sözler: Biz şampiyon olacağız        -        11:38 | ikas Eyüpspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:45 | Ünlü gazeteci duyurdu! "Fenerbahçe ile anlaşma sağladı"
İsmail Kartal, Jesus'un ezberini bozdu
14.09.2023 - 09:32

Geçtiğimiz sezon her karşılaşmada kadrosunu değiştiren Fenerbahçe'de İsmail Kartal, takım kurgusunu kısa sürede oturttu.

Fenerbahçe'nin geçen sezon ne sistemi ne kadrosu belliydi. İsmail Hoca 9 maçta iskeleti netleştirdi. Ligde yerli rotasyonu yapacak İsmail Kartal, mecburi hâller dışında değişiklik düşünmüyor.

Bir defa daha sil baştan kadro yapan Fenerbahçe, İsmail Kartal'la kısa sürede takım kurgusunu oturttu. Jorge Jesus'un oyuncular dâhil herkesi yoran rotasyonu Kartal'la son buldu.

Sadece 9 maçta iskelet kadroyu belirleyen Kartal, ligde yerli mecburiyeti sebebiyle yapacağı rotasyon dışında, sakatlık ve ceza olmadığı takdirde değişiklik düşünmüyor. İdeal 11 için 9 oyuncuyu netleştiren Kartal'ın şablonu 6 numara ile kesinlik kazanacak.

Yeri garanti olanlar kalede Livakovic, savunmada Osayi, Djiku, Becao, Ferdi, ortada Fred, Szymanski, Tadic ve en uçta Dzeko. İsmail'in durumu ise 6 numaraya bağlı. Sağ kanat için ise İrfan Can ile Cengiz arasında rekabet var.

HERKESE İHTİYAÇ VAR

Beklenen 6 numara gelirse İsmail'i yedeğe çekecek olan Kartal, lig maçlarında yerli sayısını tutturmak için stoperde Serdar Aziz ile Samet Akaydin arasında tercih yapacak.

Çok sayıda oyuncunun yeni olduğu Fenerbahçe'de takım olgusunun oturması, uyum sorununun aşılması için aynı isimlerinde birlikte oynaması gerektiğini belirten İsmail Hoca, tüm oyuncularından da her an göreve hazır olmalarını istiyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Hiçbir şekilde hız kesemeyiz. Mazeret üretemeyiz. Hepiniz kendinizi hazır tutmak zorundasınız. Şampiyonluk yolunda hepinizi ihtiyacımız var." sözleriyle rekabeti körüklüyor. (Takvim)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin derbi kozu: Asensio!
Sadettin Saran'dan açıklama: İtibar suikastı niteliğindedir!
6 milyon eurodan 2 yıllık kontrat
Fenerbahçe açıkladı: İki yıldız isim derbide yok!
Sadettin Saran’dan taraftara teşekkür
Tedesco: Önümüzde yürümemiz gereken uzun bir yol var
İsmail Yüksek'ten maç sonu açıklama: Her şeye rağmen ayaktayız
Fred'den iddialı sözler: Biz şampiyon olacağız
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam