Son Eklenen Haberler!
22:47 | Dzeko: "Kazanmak çok önemliydi."        -        22:47 | Dzeko: "Kazanmak çok önemliydi."        -        22:45 | İrfan Can: "Güzel bir gol attığım için mutluyum."        -        22:44 | Fred: "Geri döndüğüm için mutluyum."        -        21:57 | Fenerbahçe küllerinden doğdu!        -        18:59 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        10:27 | İrfan Can - taraftar gerginliğinin perde arkası ortaya çıktı        -        20:58 | Ali Koç futbolcularla görüştü        -        01:23 | İsmail Kartal: "Fenerbahçe'ye yakışmayan bir yenilgi aldık"        -        01:20 | Dusan Tadic: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
Fenerbahçe'nin en büyük rakibi: Sakatlıklar!
08.09.2023 - 09:26
Editör:

Fenerbahçe'de savunma bloğunda sakatlık yaşamayan isim kalmadı. Emre Mor ve Cengiz Ünder hariç 10 isim adale ya da kasıktan yaralı.

Fenerbahçe, son yıllardaki en büyük kâbusu olan sakatlıklarla erken yüzleşmeye başladı. 9'da 9 yaparak tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan sarı lacivertliler bu süreçte birçok oyuncusundan mahrum kaldı.

Tam on farklı isim kasık ve adale sakatlığı gerekçesiyle takımdan ayrı kaldı. Ferdi, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Becao, Samet, Peres, Mert Hakan, Zajc ve Umut Nayir kasık ya da adale sakatlığı yaşarken, Emre Mor ile Cengiz Ünder de darbeye bağlı sakatlık meydana geldi.

KARTAL'DAN UYARI

Sakatlıkların özellikle savunma hattını vurması da dikkat çekici. Sakatlık furyasına yakalanan oyunculardan yedisi savunma hattında görev yapıyor. Teknik heyet ve sağlık ekibi hem tedavi süreçlerini hızlandırmak hem de muhtemel sakatlıkların önüne geçmek adına koordineli bir çalışma yürütüyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın daha büyük sıkıntıların önüne geçmek adına oyuncularına, en ufak bir ağrıda sağlık ekibine haber verilmesi talimatı verdiği belirtiliyor.

EN AĞIRI PERES


Fenerbahçe'ye en ağır darbe, geçen sezonki sakatlığı nükseden Luan Peres oldu. Bıçak altına yatacak olan sambacı devre arasına kadar takımdan ayrı kalacak.Sevindirici haber ise tedavileri süren Emre, Ferdi ve Samet'in gelecek hafta mesaiye başlayacağı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Dzeko: "Kazanmak çok önemliydi."
Dzeko: "Kazanmak çok önemliydi."
İrfan Can: "Güzel bir gol attığım için mutluyum."
Fred: "Geri döndüğüm için mutluyum."
Fenerbahçe küllerinden doğdu!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
İrfan Can - taraftar gerginliğinin perde arkası ortaya çıktı
Ali Koç futbolcularla görüştü
Gelecek maçımız
Beşiktaş
Fenerbahçe
09.12.2023 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol