Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Acun Ilıcalı: "VAR kayıtları açıklansın!"
03.02.2023 - 15:21

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık için Acun Ilıcalı konuştu. İşte ayrıntılar..

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı, Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştirdi ve VAR kayıtlarının açıklanması gerektiğini dile getirdi.

Acun Ilıcalı, Sansürsüz Futbol adlı YouTube kanalında Ali Palabıyık'ın yönetimine karşı Fenerbahçe Yönetimi'nin çok ciddi bir tavır sergilemesi gerektiğini savundu.

"ADANA DEMİRSPOR - FENERBAHÇE BİR SKANDALDI!"

Görüşlerini aktaran Ali Koç "Hayatımda hiç futbolla ilgili bir gerilim yaşamış biri değilim ama çok koyu Fenerbahçeliyim. Dünkü maçın Türk futbolu açısından bir değişikliğin miladı olması gerekiyor. Ben dün itibarıyla Türk hakemliğine olan inancımı kaybettim. İngiltere'de 1 yılda 50 maç falan seyrettim. Bu 50 maçtaki hataların toplamını dünkü maçta gördüm. Elinde VAR gibi bir teknoloji varken böyle hata yapılırsa burada bilmediğimiz bir şey vardır. Bence dün, Türk futbol tarihinde VAR'ın geldiği günden itibaren en skandal gündü. Futbolda hep hatalar oldu ama artık teknoloji var, teknoloji! VAR olmasaydı kötü bir gündü diyebilirdim. Sen bu teknolojiyi abuk subuk kullanırsan bu teknolojiyi yetiye sahip değilsin demektir. Hakemin yaptığı hatalardan gördüğüm maçlar var, klasik bir berbat yönetimdi. Ancak VAR'ın yaptığı hataları hiç görmedim daha önce. Sen teknolojiyi bir takımın aleyhine bu kadar kullanamazsın." dedi.

YABANCI HAKEM VE VAR KAYITLARI

VAR kayıtları hakkında konuşan Acun Ilıcalı "Yönetimin yerinde olsam bir milat yapardım. Bence dün itibarıyla bir şeylerin değişmesi gerek. Sorumluluğu TFF'ye vererek bir milat yapılmalı. Mesela Olympiakos-Panathinaikos maçına gittim, Danimarkalı hakem yönetiyordu maçı. Fenerbahçe camiası, bu saatten sonra bir milad yaşanması için bir talepte bulunabilir. 2 penaltı 1 gol var verilmeyen. Film çeksen bu kadarı abartı olur diye böyle senaryo yazmazsın. Asıl açıklanması gereken VAR kayıtları bu maçın kayıtları." ifadelerini kullandı. (Sansürsüz Futbol / Youtube)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam