Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Jorge Jesus'un o tercihi yine hüsranla sonuçlandı!
09.01.2023 - 09:46

Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus, Galatasaray derbisine üçlü savunma tercihiyle çıktı. Jesus'un takımı; dün akşamki mağlubiyet ile büyük maçlarda bu sezon bu sistemle üçüncü kaybını yaşayarak taraftarını üzdü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligin 17'nci haftasında oynanan Antayaspor maçının 11'ine göre tek değişiklik yaptı.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray karşılaşmasında Lincoln'ün yerine Gustavo'ya şans verdi. Jesus, kalede Altay'ı görevlendirirken üçlü savunmayı Serdar Aziz, Gustavo ve Attila Szalai'den kurdu. Jesus, kanadın sağında Osayi-Samuel'e, solunda ise Ferdi Kadıoğlu'na forma verdi. Portekizli teknik adam, orta ikilide Arao ve Crespo'yu görevlendirdi. Jesus'un hücumdaki tercihleri ise Rossi, King ve Batshuayi oldu.

BEŞİKTAŞ VE TRABZON'UN ARDINDAN...

Teknik direktör Jorge Jesus, Galatasaray maçında sahaya 3'lü savunmayla çıktı. Tecrübeli teknik adam, sezon başından bu yana takımını hem 3'lü hem de 4'lü savunmayla oynatırken son olarak geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında sahada 4'lü savunma yer almıştı. Jesus, Galatasaray karşısında ise 3'lü savunma ile mücadeleye başladı. Beşiktaş ve Trabzonspor karşılaşmalarına da üçlü savunmayla çıkan Jesus'un takımı, Kartal'la berabere kalmış ve Fırtına'ya da yenilmişti. Fener, dünkü sonuçla üçlü sistemde üçüncü puan kaybını aldı.

16 MAÇ SONRA...

Fenerbahçe, Galatasaray derbisine tek oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-Lacivertlilerde sakatlığı sona eren ve bireysel çalışmalara başlayan Pedro, derbi maç kadrosuna dahil edilmedi. Pedro'nun haricinde Alioski ile İsmail Yüksek de teknik ekip kararıyla, kadroda yer almadı. Sarı-Lacivertli ekipte Luan Peres, 16 maç sonra formasına kavuştu. UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda 15 Eylül'de Rennes ile 2-2 berabere kaldığı müsabakada sakatlanan Peres, uzun süre takımından ayrı kalan Peres, Galatasaray derbisine yedek soyundu. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Jorge Jesus
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam