Son Eklenen Haberler!
01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'        -        00:59 | Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!        -        00:55 | Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!        -        19:57 | Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru        -        19:54 | Fenerbahçe ile anlaşan Devin Özek eski kulübüne 87 milyon Euro kazandırdı!        -        19:53 | Branco'nun faturası eksi 15 milyon Euro        -        23:11 | Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı!        -        23:09 | Dusan Tadic'ten ters köşe! Transfer için süre istedi
“Başınızı kaldırın, şampiyon olacağız“
30.09.2014 - 08:28

Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Dirk Kuyt, soyunma odasındaki yıkık tabloyu görünce “ Başınızı kaldırın. Ne bu haliniz. Dik durun” dedi.

Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Dirk Kuyt, soyunma odasındaki yıkık tabloyu görünce “ Başınızı kaldırın. Ne bu haliniz. Dik durun” dedi.

AKHİSAR’A yenilmişsin, soyunma odasında ne beklersin? Kavga, gürültü, hesaplaşma… Herkes birbirine bağırıyor. Teknik direktör herkese fırça atıyor… Hayır! F.Bahçe’de bunların hiçbiri yaşanmadı. Soyunma odası, cenaze evi gibiydi. Sessizliği bozan ise üç kaptan oldu. Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Dirk Kuyt, takımı silkeledi, kendine getirdi. İsmail Kartal’ın Ersun Yanal gibi ilk yenilgi sonrası kullanmadığı “Şampiyon olacağız” inancını dile getiren de yine kaptanlar oldu.

AĞABEYLER ŞOK TEDAVİSİ YAPTI

Takımın ağabeyleri, gördükleri tablo karşısında önce “Başınızı kaldırın. Ne bu haliniz. Dik durun” sözleriyle şok tedavisi uyguladı. “Aynısı geçen sezonun ilk maçında Konya’da oldu, bu sene burada. Önemli olan ayağa kalkmak, biz bu işi toparlayacağız” dediler. Gökhan, Topal ve Kuyt, son günlerde gündemden düşmeyen “İç çatışma” haberlerine inat çok kuvvetli bir şekilde “Birbirimize kenetlenelim” mesajı verdi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nın soyunma odasında bir de önemli karar alındı.

ETEKLERDEKİ TÜM TAŞLAR DÖKÜLECEK

Normalde F.Bahçe’de iç hesaplaşma, devre arası Antalya kampında yapılır. Kim ne düşünüyorsa eteğindeki taşı döker. Ancak bu sefer hesaplaşma öne çekildi. Ağabeyler, yuvarlak masa toplantısı kararı alıp, “Dik duralım, yüzleşelim, geçen sene biz şampiyon yaptık gene bu takımı biz şampiyon yapalım. Bu maç geride kaldı. Oturalım konuşalım. Yapmamız gerekenleri birlikte kararlaştıralım. Gene şampiyon olacağız…” dediler. Toplantıda herkes söz alıp, kendini açıkça ifade edecek.

YILDIRIM’DAN SAMANDIRA ÇIKARMASI

Kaptanların konuşması ve toplantı kararı sonrası futbolcular, duşlarını alıp, havalimanına gitti. Sabah da antrenmana çıkıp, herkes evine dağıldı. Bu akşam 18.00’de antrenman var. Soğuk algınlığı nedeniyle Manisa’ya gidemeyen Başkan Aziz Yıldırım da yeniden devreye giriyor. Emenike-Emre tartışması sonrası, takım içindeki huzuru sağlamak için geçen hafta Samandıra’ya çıkarma yapan Başkan Aziz Yıldırım’ın bugün tesislere gidip, takıma Konya maçı öncesi moral vermesi ve inanç aşılaması, aynı zamanda da hesap sorması bekleniyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Gökhan Gönül
Mehmet Topal
Dirk Kuyt
Aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Sırp golcüden Fenerbahçe'ye kötü haber: Adresi belli oldu!
Fenerbahçe, yeni futbol direktörünü ve yeni futbol koordinatörünü resmen açıkladı!
Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine 2 aday! Transfer rekoru
Fenerbahçe ile anlaşan Devin Özek eski kulübüne 87 milyon Euro kazandırdı!
Branco'nun faturası eksi 15 milyon Euro
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam