Son Eklenen Haberler!
13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!        -        13:15 | Fenerbahçeli futbolculara tehdit şoku! Avukatlar harekete geçti        -        13:13 | Hakan Safi: 'Şampiyonluk şansı hala var'        -        01:39 | M. Fatih Karagümrük 2-0 Fenerbahçe        -        12:36 | Tedesco galibiyet formülünü verdi! 'Her maç final'        -        01:01 | Fenerbahçe’ye Antalya’da coşkulu karşılama!        -        00:59 | Slovakya'da Skriniar beklentisi        -        00:57 | Domenico Tedesco: Başımız dik bir şekilde elendik!
Joao Pedro'nun şanssızlığı
02.12.2022 - 09:25

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Joao Pedro'nun yakasını şanssızlıklar bırakmadı.

Dünya Kupası arasında, Kulüpler Birliği'nin organizasyonunda La Liga Dostluk Turnuvası'nda, Rayo Vallecano ile karşılaşan Fenerbahçe'de, Pedro'nun sakatlığı tüm keyifleri kaçırdı.

Sezon başından beri şanssızlıkların peşini bırakmadığı Brezilyalı futbolcu, talihsiz bir an daha yaşadı. Vallecano mücadelesinin 70. dakikasında rakibi Abdul Mumin'in müdahalesiyle sol ayak bileği ters dönen ve gözyaşlarıyla yerde kalan tecrübeli futbolcunun durumu endişe yarattı.

Sarı-lacivertlilere geldiği ilk günlerde de antrenmanda sakatlanan ve 1.5 ay takımdan uzak kalan Pedro, daha sonra bir türlü sakatlığın etkisini atlatamayarak form tutamadı, sadece 2 gol bulabildi. Dünya Kupası arasında arayı kapamayı amaçlayan 30 yaşındaki yıldız, Vallecano maçındaki bu kez başka bir şanssızlıkla yıkıldı. Kariyeri boyunca hiç bu kadar arka arkaya sakatlık yaşamayan, yalnızca 2016-17 sezonunda Cagliari'de 15 maç kaçıran Pedro'nun, Fenerbahçe'de işleri hep ters gitti.

Kariyerinin en büyük transferini yaparak sezon başında sarı-lacivertli formayı giyen Pedro, İtalya'da Cagliari'de 8 yıl boyunca istikrarıyla öne çıkan bir isimdi.

3 AY UZAK KALACAK


Fenerbahçe Kulübü, Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro'nun hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edildiğini açıkladı. Tedavisine hemen başlanan oyuncunun durumunun ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacağı belirtildi. Futbolcunun en fazla üç ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Pedro
Diğer Haberler
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'
Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçeli futbolculara tehdit şoku! Avukatlar harekete geçti
Hakan Safi: 'Şampiyonluk şansı hala var'
M. Fatih Karagümrük 2-0 Fenerbahçe
Tedesco galibiyet formülünü verdi! 'Her maç final'
Fenerbahçe’ye Antalya’da coşkulu karşılama!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam