Son Eklenen Haberler!
11:09 | Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı        -        11:08 | Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'        -        11:07 | Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'        -        11:04 | Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'        -        11:01 | İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'        -        10:59 | Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'        -        10:54 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor        -        11:30 | Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!        -        11:29 | Fenerbahçe'de sıra ayrılığa geldi!        -        21:11 | Aziz Yıldırım’ın kızından müthiş iddia
İşte Fenerbahçe'de Luan Peres'in dönüş tarihi
10.11.2022 - 09:34

Fransa'daki Rennes maçında golü önlemeye çalışırken sakatlanmıştı. Fransa'da oynanan Rennes maçında sakatlanmıştı.. İşte döneceği tarih..

Fenerbahçe'nin 15 Eylül'de oynadığı Rennes maçında, fedakârca bir hamleyle kaleye giden ikinci golü çıkartmak isterken kayarak direğe çarpan ve arka çapraz bağlarında kısmi kopma meydana gelen Luan Peres'in geri dönüşünün ocak ayının ortalarına kadar uzayabileceği öğrenildi.

Sakatlığın ilk evresinde ameliyatla tedavi ihtimali de gündeme gelse de yapılan tetkiklerin sonunda bu futbolcu için fizik tedavi ve güçlendirme yolu seçildi.

SAMANDIRA'DA TİTİZ ÇALIŞMA

Kulübün sağlık ekibi Brezilyalı yıldız stoperin eskisinden daha sağlıklı geri dönmesi ve bir an önce formasına kavuşması için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde her gün titiz bir çalışma yürütüyor.

Fransa'da oynanan Rennes maçının 53. dakikasında Terrier'in Fenerbahçe savunmasının arkasına attığı uzun ara pasını yakalayan Majer, Altay'ın da öne çıkmasını fırsat bilerek sağ çaprazdan topu kaleye vurmuştu. Peres ise gole doğru giden topu kurtarmak için kayarak müdahale etmek istemişti.

BİR AN ÖNCE DÖNÜŞÜ BEKLENİYOR

Pozisyonda Peres kale direğine çarpmış ve acı içinde yerde kaymıştı. Sedyeyle maçı terk eden ve hastaneye kaldırılan 28 yaşındaki stoper kısa bir kontrolün ardından koltuk değnekleriyle stada dönüp kafileye katılıp İstanbul'a dönmüştü.

15 Eylül'den bu yana tedavilerine devam edilen Luan Peres'in kariyerindeki en uzun süren sakatlığı yaşadığı ve geri dönüşünün ocak ayının ortalarını bulabileceği tahmin ediliyor. Teknik heyet ve taraftarlar da hasretle Peres'in dönmesini bekliyor. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Luan Peres
Diğer Haberler
Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı
Jose Mourinho'dan galibiyet sonrası oyuncularına övgü: 'Fantastik, eksiksiz!'
Mert Müldür: 'Dinlenme lüksümüz yok'
Anderson Talisca: 'Çok özgüvenliydim'
İsmail Yüksek: 'Fenerbahçe'den önemli hiçbir şey yok'
Milan Skriniar: 'Tüm rakiplere zorluk yaratırız'
Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor
Fenerbahçe'de seçim için kritik gün 29 Ağustos!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam