Son Eklenen Haberler!
00:08 | Sadettin Saran: Ekibimizle takımımızla gurur duyuyoruz        -        00:05 | Domenico Tedesco: 'Yukarı doğru ilerliyoruz, herkes çok mutlu'        -        00:04 | Talisca'dan eleştirilere net yanıt: 'Beni hiç etkilemedi!'        -        00:01 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe        -        15:51 | Fenerbahçe'den de Hacıosmanoğlu'na destek geldi        -        11:37 | Duran'a anne motivasyonu!        -        11:36 | Tedesco'dan takıma uyarı! 'Bu havayı hiç bozmayalım'        -        11:35 | Sadettin Saran'dan Galatasaray'a olay gönderme        -        14:19 | Fenerbahçe'de Edson Alvarez transferinin perde arkası!"        -        14:17 | Ali Koç'a verilmeyen yetkiler Saran'a verildi
Fenerbahçe'de Jorge Jesus önce kızdı, sonra hak verdi!
09.11.2022 - 09:43

Jesus, kırmızı kart gören Batshuayi’ye kenara gelirken eliyle kafasını işaret ederek tepki vermişti. Ancak Portekizli hocanın maçtan sonra pozisyonu izlediği, haksız yere atıldığını düşünerek öğrencisini teselli ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maça Michy Batshuayi’nin Türkiye kariyerinde gördüğü ilk kırmızı kart damga vurdu. Özellikle Jorge Jesus, öğrencisine fazlasıyla kızdı. Belçikalı oyuncu kenara gelirken, hocası eliyle kafasını işaret edip adeta, “Aklını kullanmalıydın” mesajı gönderdi. Mücadelenin ardından Jesus’un ilk işlerinden birinin pozisyonun tekrarını izlemek olduğu belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencisinin haksız yere oyundan atıldığını düşündü. Batshuayi’nin yanına giden Jorge Jesus’un, kendisini teselli eden bir konuşma yaptığı belirtildi.

‘Hayal kırıklığına uğrattım’

Batshuayi ise takım arkadaşlarına veryansın ederek, “Pozisyonda bırakın faul yapmayı, rakibe dokunmadım bile. Haksız bir kart gördüm. Sizin de uzun süre 1 kişi eksik oynamanıza neden oldum. Bunun için çok üzgünüm” dediği öğrenildi. Golcü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Kardeşlerimi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Kazanmak için verdikleri mücadeleden gurur duyuyorum” yazdı. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Jorge Jesus
Batshuayi
Diğer Haberler
Sadettin Saran: Ekibimizle takımımızla gurur duyuyoruz
Domenico Tedesco: 'Yukarı doğru ilerliyoruz, herkes çok mutlu'
Talisca'dan eleştirilere net yanıt: 'Beni hiç etkilemedi!'
Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den de Hacıosmanoğlu'na destek geldi
Duran'a anne motivasyonu!
Tedesco'dan takıma uyarı! 'Bu havayı hiç bozmayalım'
Sadettin Saran'dan Galatasaray'a olay gönderme
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam