Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'de Batshuayi rüzgarı
18.10.2022 - 12:38

Fenerbahçe formasıyla ligde ilk kez 11'de sahaya çıkan Michy Batshuayi, Ankara'da perdeyi açan golü attı. Üst üstte 4. kez ağları havalandıran "Batsman" lakaplı yıldız, bu sezonki 7. şutunda 5. golüne ulaştı.

Fenerbahçe 'de son haftaların en formda isimlerinden biri olan Michy Batshuayi, Ankaragücü karşılaşmasını da boş geçmedi.

Teknik direktör Jorge Jesus, daha önce 3 Süper Lig maçında şans verdiği Batshuayi'yi bu kez ilk kez bu kulvarda 11'de sahaya sürdü. Deneyimli golcü, Süper Lig'de bundan önce 11'deki son maçını, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 8 Mayıs 2022'de 1-1 biten derbide Fenerbahçe'ye karşı oynamıştı. Bu sezon Avrupa Ligi'nde Rennes ve Kadıköy'deki AEK Larnaca'nın ardından 3. kez onbirde oynayan Belçikalı forvet, henüz mücadelenin 3. dakikası (2 dakika 7 saniye) dolmadan Sarı-Lacivertliler'i öne geçiren golü filelere yolladı.

En erken golü attı

Kanarya'nın bu sezon ligdeki en erken golünü kaydeden ve üst üste 4. karşılaşmasında da rakip fileleri sallayan 29 yaşındaki yıldız, 8. resmi sınavında takımı adına 7 şutun 6'sında kaleyi bularak 5. golüne ulaştı. Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev (2-1/Dk.90+2) ile deplasmandaki AEK Larnaca (2-1/Dk.80) ve ligdeki Karagümrük (5-4/Dk.90+5) maçlarında son anlarda zaferi getiren Batshuayi, Kadıköy'deki Larnaca (2-0/Dk.26) ve dün akşam ise ikinci kez erken gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu, 66. dakikada ise yerini Joao Pedro'ya bıraktı. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Batshuayi
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam