Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Bu formaya yakışan şampiyonluktur
25.09.2014 - 06:58

Gökhan Gönül, yeni sezon formalarını çok beğendiğini ve bu formaya yakışanı yapıp, şampiyon olmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin milli futb...

Gökhan Gönül, yeni sezon formalarını çok beğendiğini ve bu formaya yakışanı yapıp, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, yeni sezon formalarını çok beğendiğini ve bu formaya yakışanı yapıp, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

"3 FORMA DA BİRBİRİNDEN GÜZEL"

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Gökhan, bu sezon giydikleri üç formanın da birbirinden güzel olduğunu ifade etti.
Gökhan, "7 senedir budayım. İlk defa bu kadar profesyonelce hazırlanmış formalar görüyorum. Futbolcuların performans değeri açısından da önemli, sonuçta bir forma deyip geçmemek lazım. Materyalinden tutun, üstünüzdeki duruş şekli, her şeyi önemli; yanlarındaki hava alan deliklerine kadar. Bu futbolcuları belki yüzde 2-3 etkiliyordur derecesini bilmemem ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece performans açısından değil görüntü olarak da çok hoş. 3 forma da birbirinden güzel. Biz futbolcular olarak bu formaya yakışanı yapıp, sezon sonu şampiyon olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"ŞAMPİYONU ANADOLU TAKIMLARI BELİRLEYECEK"

Şampiyon olup, 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerine vurgu yapan milli oyuncu, "Bu sezon 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray var. Beşiktaş'ı bu sene çok daha iyi görüyorum. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı. Belki 1-2 ay sonra onlarda daha iyi takım olacaklardır. Bana göre en önemli etkenlerden bir tanesi Anadolu takımları. Her geçen gün Türkiye'de futbol zorlaşıyor. Bence bu seneki şampiyonu Anadolu takımları belirleyecektir. İnşallah şampiyon biz oluruz ve 4. Yıldızı takarız" dedi.
Gökhan Gönül ayrıca, "En büyük sponsorumuz taraftarımız, bizim sloganımız gibi oldu. Başkanımızın üstüne basa basa söylediği bir şey vardı, Başkanımızı biliyorsunuz; hak ettiği şeyi her zaman tutup koparıp alan bir insan. 'Bu forma için de hak edilen değeri verilmiyorsa, bu forma sponsorsuz olacak' dedi. O sözünün arkasında durdu" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ FORMA ALARAK KULÜBÜMÜZE DESTEK OLSUNLAR"

Taraftarlara çağrıda bulunan milli oyuncu, "Taraftarımızdan tabii ki beklentimiz var. Gücü olan herkesin bu formayı alıp kulübümüze destek olmasını istiyorum. Sponsorlar olmasaydı da keşke reklamsız formalarla sahaya çıksaydık. Görüntü olarak bence çok daha güzel" değerlendirmesinde bulundu.
Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül de yeni sezon formalarını çok beğendiğini belirterek, "Özellikle çubuklu formanın dokusunu çok beğendim. Çok samimi geldi. El örgüsü gibi görünüyor o görüntüsü çok hoşuma gitti. Beyaz formanın da yaka kesimi çok güzel. Maç olmadığı günlerde de Fenerbahçe forması ile dolaşan çok sayıda taraftar görüyorum" diye konuştu. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam