Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Jorge Jesus, Valerien Ismael'in kafasını allak bullak etti
01.10.2022 - 10:23

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için her iki takımın teknik direktörü Jorge Jesus ve Valerien Ismael için bir taktik savaşına sahne olacak.

Fenerbahçe, son 20 lig maçının 19’unda yenilmedi. Son 7 maçının 6 tanesinde en az 2 gol attı. Beşiktaş ile Fenerbahce’nin oynadığı son 3 derbiden beraberlik çıktı. Siyah-beyazlıların, son 6 maçının 5 tanesinde 3'ten fazla gol oldu.

Favori çıktığı maçta Fenerbahçe’nin öne çıkan karakteristik özellikleri şöyle:

-Oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışacaklar. 3’lü savunma ile oynarsa Jorge Jesus için oyunu Beşiktaş sahasına yıkmak sıkıntıya neden olabilir. Arkaya atılacak toplar yüzünden.

-Kısa pas yapan bir takım. Beşiktaş’ın aksine Fenerbahçe kısa pasla ve daha çok bireysel yetenekler pozisyon arıyor.

-Sık ara pas deniyorlar. Hemen her oyuncu ara pas verip, ön taraftarki oyuncuların gol bulması için bir şeyler yapmaya çalışıyor.

-Soldan geliyorlar. Beşiktaş gibi Fenerbahçe’nin de güçlü kanadı solu. Alisoki tek başına o kanadı kapatacak. Ancak oynarsa İrfan Can veya Lincoln vereceği destekle ön tarafta ortalığı karıştıracak.

-Topa daha çok sahip olmak istiyorlar. Beşiktaş genelde topu rakibe bırakıyor. Fenerbahçe tam tersi.

-Ofsayt taktiği Fenerbahçe’nin yumuşak karnı olabilir. Szalai hızlı bir oyuncu. Ancak Gustavo Henrique yavaş. Beşiktaş bunu kullanabilir.

-Jorge Jesus sürekli rotasyon yapıyor. Bu yüzden Valerien Ismael'in ’i kime hangi olası kadroya göre takım çıkaracağı konusunda bir fikre sahip değil. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Jorge Jesus
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam