Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Batshuayi: Gol atarsam tabii ki sevineceğim
29.09.2022 - 09:51

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un Beşiktaş derbisindeki kozu Michy Batshuayi. Belçikalı oyuncunun moralinin yerinde olması, performansının sürekli artması ve siyah-beyazlıları da iyi tanıması derbideki oynama ihtimalini bir anda en üst seviyeye çekti.

Eski takımı Beşiktaş'a karşı forma giymeye hazırlanan Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Michy Batshuayi, bu maçta gol veya goller atmak istediğini söyledi.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla Michy Batshuayi 4 derbiye çıktı… Galatasaray galibiyeti gördü. Yenilgisi yaşadı. İki Fenerbahçe maçı ise berabere bitti. Batsman sadece 2-2 biten Fenerbahçe derbisinde bir asist yaparak skora katkı verdi.

DERBİDE İLK OLACAK

Pazar akşamı oynanacak derbi öncesinde Belçikalı golcünün hedefi Türkiye’deki ilk derbi golünü atmak. Ayrıca Fenerbahçe formasıyla eski takımının ağlarını sarsmak.

GOL ATARSA SEVİNECEK

Batshuayi derbide gol atarsa sevinip sevinmeyeceği sorusuna ise, “tabii ki sevineceğim. Hem de çılgınlar gibi” cevabını verdi.

TARAFTARDAN KORKMUYOR

Eski takımı Beşiktaş taraftarının kendisine karşı tepki vermesi halinde moralinin bozulup bozulmaması tehlikesine karşı hocası Jorge Jesus'a güvence veren 28 yaşındaki Belçikalı oyuncu, bu tip durumlara alışkın olduğunu ve merak etmemesini söyledi. Dahası siyah-beyazlı taraftarların kendisini sevdiğini ve ciddi bir tepki vermelerini beklemediğini belirtti. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Batshuayi
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam