Son Eklenen Haberler!
10:48 | Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki        -        10:45 | Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"        -        10:44 | Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'        -        10:43 | İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'        -        10:41 | Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!        -        01:36 | Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:36 | Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:35 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor        -        12:37 | Fenerbahçe - Trabzonspor maçının VAR hakemi belli oldu!        -        12:36 | Fenerbahçelileri endişelendiren fotoğraf!
Batshuayi: 'Sahada eğleniyorum kulübede huzursuzum..'
22.09.2022 - 09:46

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin son anda kadrosuna kattığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi, sportmagazine.levif.be'ye konuştu. İşte yıldız oyuncunun ilginç açıklamaları:

"Basit, komik biriyim. Sahadaki tavrım veya sosyal medyadaki günlük hayatımla ilgili paylaştığım şeyler yüzünden insanlar beni kendine yakın hissediyorsa mutlu oluyorum. Bazı şeyleri halkla paylaşmaktan hoşlanıyorum. Biz futbolcular oldukça izole yaşıyoruz. Taraftarlarla bağ kurabilmenin bir yolunu bulmanın harika olduğunu düşünüyorum. Kim olduğumu göstermek ve taraftarlarla bağımı korumak istiyorum."

HERKES İÇİN KENARDA OLMAK ZOR

"Her zaman oynamaya hevesliyim. Yedek kulübesinde olmak değil, sahada olmak eğlenceli. Kenardayken huzursuz oluyorsun. O zaman bacaklarında karıncalanma oluyor. Koça bakıyorsun, kafasından neler geçtiğini anlamaya çalışıyorsun. Tüm oyuncular için en büyük hayal kırıklığı yedek kulübesinde oturmak zorunda kalmaktır. O zaman negatif bir sarmal oluşuyor. Çok oynadığınızda vücudunuz buna uyum sağlıyor. Ne kadar çok oynarsan, o kadar iyi hissedersin. Kısa sürede iyi seviyeye gelmek kolay değil."

YEDEĞE DÜŞERSEM DELİRECEĞİM

"Çalıştığım hocaların içinde en çetin olanı Antonio Conte'ydi. Ocak 2018'in sonunda Borussia Dortmund'a gitmek üzereyken bana geldi ve kalmamı istedi. Ocak ortasına kadar beni iki kez ilk 11'ine soktu ve birdenbire FA Cup ve Premier Lig'de arka arkaya 3 maça çıktım. Sonuçta 3 gol 1 asist yaptım. Dortmund'a gitmeden önce kalmamı istemesi, bana güvendiğini gösterdi ama her şey için çok geçti. Çünkü tüm formaliteler çoktan halledilmişti. Ve ona bir daha kulübeye düşersem delireceğimi söyledim. Oynamaya ihtiyacım vardı." (Akşam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Batshuayi
Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'
İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'
Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam