Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
İrfan Can'dan dikkat çeken geri dönüş!
26.08.2022 - 08:51

Fenerbahçe'nin Austria Wien'i 4-1 mağlup ettiği maçta İrfan Can Kahveci'nin performansı dikkat çekti.

Fenerbahçe 'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile oynadığı rövanşta sakatlanan İrfan Can 6 maçlık aranın ardından Austria Wien karşısında 11’de sahaya çıktı.

Viyana’daki ilk maç ile ligdeki Adana Demir maçlarında kadroda olmasına karşın süre alamayan yıldız futbolcu kadroya golle döndü.

44. dakika Rossi’nin kullandığı kornerde Luan Peres’in topukla çevirdiği topu ağlara gönderen İrfan Can bu sezonki ilk golünü attı. Henüz 4. dakikada da ceza sahası dışından şık bir vuruşla fileleri sarsan ancak ofsayt nedeniyle golü geçerli sayılmayan İrfan Can 70’te ise aşırtma bir golle dublesini yaptı.

SZALAI 8 MAÇ SONRA YEDEK

Jorge Jesus, Attila Szalai’yi bu sezon ilk kez kulübeye çekti. Portekizli teknik adam düne kadar oynanan 8 maçın tamamında Macar stopere şans verirken dün savunma hattını Lemos, Gustavo ve Peres’ten oluşturdu. Adana Demir maçına göre kadroda 7 değişiklik yapılırken Szalai’nin yanı sıra Ferdi, Emre, Zajc, Arao, Lincoln ve Valencia yedek soyundu; Samuel, Gustavo, Crespo, İsmail, Rossi, Alioski ve İrfan Can ilk 11’de oynadı. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Irfan Can Kahveci
performans
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam