Son Eklenen Haberler!
10:39 | Fred'e Brezilya'dan kanca!        -        10:37 | Fenerbahçe'de kontenjan krizi! Yönetimden flaş bilet kararı        -        10:36 | Real Madrid 84-58 Fenerbahçe Beko        -        10:34 | İddia: Cenk Tosun Fenerbahçe'den ayrılıyor        -        10:26 | Reyting canavarı Skriniar        -        10:25 | Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan oyunculara mesaj! 'İşte telefonum 7/24 buradayım’        -        10:22 | Ander'son durak Flamengo        -        00:25 | Sadettin Saran'dan İrfan Can Kahveci kararı!        -        00:20 | Fenerbahçe'nin kapısı Szymanski için çalınacak: Talipleri artıyor!        -        00:18 | Sofyan Amrabat için seferber oldular! "Fenerbahçe'ye baskı yap"
F.Bahçe, Avrupa devlerini solladı! Efsane sezonu hatırlattı
17.08.2022 - 09:38

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si, Süper Lig'de sezona sıra dışı hücum istatistikleri ile başladı. Jesus'un Kasımpaşa maçında ikili orta sahaya dönmesiyle daha etkili olan Fenerbahçe, tüm hücum istatistiklerinde zirvede.

Kaynak: Sözcü | İRFAN YİRMİBEŞ

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu yenileyen Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk 2 maçındaki hücum istatistikleriyle zirve yarışındaki tüm rakiplerine gözdağı verdi.

Jesus yönetimindeki 2 lig maçında toplam 9 gol atan sarı-lacivertliler, ilk 2 haftalar baz alındığında rakip fileleri en fazla havalandırdığı 103 gollü 1988-89 sezonundaki rakamı yeniden gördü. Kanarya bu istatistikte Avrupa'nın da en iyisi oldu.



FORVETLER İYİ BAŞLADI

Gol, şut, net pozisyon, rakip ceza sahasında topla buluşma gibi tüm hücum istatistiklerinde ‘Dört Büyükler’in içinde zirvede yer alan Fenerbahçe'nin forvetleri de sezona çok iyi başladı. Kanarya, 6 (2 lig, 4 Avrupa) resmi maçta 14 kez ağları havalandırırken bu gollerin 7'si forvet oyuncularından geldi. Forvetler 3 kez de asist yaparak, 14 golün 10'unda doğrudan pay sahibi oldu. En skorer isim olan Enner Valencia ligin ilk 2 haftasını da boş geçmedi, 2'şer gol kaydetti.



GÖZYAŞINDAN ALKIŞA: ENNER VALENCIA

Enner Valencia ligin ilk 2 haftasında 4 gol – 1 asistlik performans sergiledi. Topu rakip alana taşıma hızı, top sürme yeteneği ve atletik özellikleriyle Jesus'un oyun sisteminin vazgeçilmez parçalarından biri olan 31 yaşındaki oyuncunun adı sezon öncesinde gönderilecekler arasında geçiyordu. Dinamo Kiev maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle gözyaşlarını tutamayan Ekvadorlu, halen Kanarya'nın en çok alkış alan oyuncularından biri.

SORLOTH MU, GOMEZ MI?

Fenerbahçe, santrfor transferi için geri sayımda. İspanyol medyasının “Valencia 10 milyon euro'luk teklifi kabul etti” iddiasından sonra gözler 26 yaşındaki Uruguaylı Maxi Gomez'e çevrildi. Sarı-lacivertli yönetim, RB Leipzig'den ayrılması beklenen Sörloth'u kiralamak için de temaslarını sürdürüyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
jorge jesus
transfer
Diğer Haberler
Fred'e Brezilya'dan kanca!
Fenerbahçe'de kontenjan krizi! Yönetimden flaş bilet kararı
Real Madrid 84-58 Fenerbahçe Beko
İddia: Cenk Tosun Fenerbahçe'den ayrılıyor
Reyting canavarı Skriniar
Fenerbahçe'de Sadettin Saran'dan oyunculara mesaj! 'İşte telefonum 7/24 buradayım’
Ander'son durak Flamengo
Sadettin Saran'dan İrfan Can Kahveci kararı!
Gelecek maçımız
Beşiktaş
Fenerbahçe
02.11.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam