Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Saracoğlu'nda beraberliğe prim yok
18.09.2014 - 02:14

Sarı-lacivertlilerde deplasmanda alınacak her puanın mali olarak karşılığı olacak, iç sahada sadece galibiyete prim verilecek. Galatasaray ve ...

Sarı-lacivertlilerde deplasmanda alınacak her puanın mali olarak karşılığı olacak, iç sahada sadece galibiyete prim verilecek. Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak maçlar A kategorisi ilan edilirken, Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmalar ise B kategorisi olarak sınıflandırıldı.

Fenerbahçe Yönetimi, yeni sezon öncesi belirlediği prim sistemi ile oyunculara büyük kolaylık getiriyor. Hangi maçlara ne kadar prim verileceğini sezon başında belirleyen sarı-lacivertliler, futbolcuların mali anlamda daha rahat planlama yapmasını sağlayacak. Çünkü futbolcular, genellikle aldıkları maaşlardan çok, kazandıkları primlerle günlük harcamalarını yapıyor, diğer bölümü de yatırıma kullanıyor.
Fenerbahçe’deki kurumsal yapı çerçevesinde artık maç öncesi prim açıklama gibi bir durum olmayacak, her futbolcu aylar öncesinde kazanıp-kaybedilmesi durumunda eline ne geçeceğini bilecek. Yönetim tarafından belirlenen prim sisteminin detayları ise şöyle:

Fenerbahçe; Galatasaray ve Beşiktaş ile oynanacak derbileri A kategorisine koyarken, Trabzonspor ise B sınıfı olarak gösterildi. Ligde kalan 14 takım ile oynanacak maçlar ise C kategorisi olarak belirlendi.
Belirlenen prim sisteminde, iç sahada oynanan maçlarda sadece galibiyete prim veriliyor. Rakip kim olursa olsun, Kadıköy’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda alınan beraberliğe prim verilmeyecek.

Deplasmanda ise hem galibiyete, hem de beraberliğe prim verilecek. Futbolculara verilecek prim miktarlarının en düşük 5, en yüksek prim miktarının ise 25 bin euro olacağı kaydedildi. Şampiyonluk için kendilerine yüzde 80 galibiyeti hedef olarak koyan sarı-lacivertlilerde futbolcular bunu gerçekleştirirse yaklaşık 700 bin euronun sahibi olacak. Bu primlerin yanında ayrıca bir de şampiyonluk primi verilecek.

Geçen yıl primsiz başladı
Geçen sezon başında, takımın Avrupa’da olmaması ve yaşanan mali sıkıntılar sebebiyle Fenerbahçe’de prim uygulaması bulunmuyordu. Ancak ligin ikinci yarısıyla birlikte takımı motive etmek amacıyla bir prim sistemi geliştirilmişti.
(Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam