Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe, Plea'da son aşamada
19.07.2022 - 11:43

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Fransız yıldız Alassane Plea'nın transferi konusunda önemli aşama kaydetti.

Kadrosuna kaliteli bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un onayını aldıktan sonra Alassane Plea için Borussia Mönchengladbach'la görüşmelere başladı. Alman ekibi, oyuncu için Fenerbahçe'den 5 milyon euro talep etti. Ancak Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi 2023 Haziran'da bitecek olan golcü futbolcu için bu miktarı ödemek istemiyor. Uzun süredir yapılan görüşmelerden sonra Fenerbahçe, ilk yaptığı teklifi artırdı ve Bundesliga temsilcisine Plea için 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

OYUNCUYLA PRENSİPTE ANLAŞILDI

29 yaşındaki golcü de Fenerbahçe'den yıllık üç milyon euro ve üç senelik sözleşme talep etti. Sözleşmenin süresinde taraflar mutabık kalırken, takımın maliyetini düşürmek isteyen Fenerbahçe'ye yıllık ücret fazla geldi. Fransız golcüyle ve menajeriyle yapılan son görüşmede oyuncuya 2 milyon 750 bin euro maaş teklif edildi. Taraflar büyük ölçüde anlaştı. Plea ile yapılacak sözleşmede başarı bonuslarının yanı sıra gol bonuslarının da bulunacağı belirtildi. Oyuncuyla prensipte söz kesen Sarı-Lacivertliler, M'Gladbach ile ise pazarlıklarını sürdürüyor.

KÖŞEYE SIKIŞMIŞ DURUMDA

Alman basınına yansıyan haberlere göre de tarafların anlaşması yakın. Gladbach, Plea'nın ocak ayında istediği takıma bedelsiz gitme hakkı bulunmasından dolayı oyuncudan para kazanmak istiyor. Fransız golcünün Fenerbahçe'den başka ciddi talibinin bulunmaması da Almanları köşeye sıkıştıran bir başka etken... Alman temsilcisi, 4 milyon euro bonservisi kabul ederse imzalar atılacak. Fenerbahçe cephesinden alınan bilgilere göre ise; transfer bu hafta içinde mutlu sonla bitecek. Hatta Dinamo Kiev'le oynanacak maçtan sonra transfer açıklanacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
plea
transfer
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam