Son Eklenen Haberler!
08:56 | Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde bekleyen tehlike!        -        08:56 | Mourinho, geleceği için karar aşamasında!        -        08:55 | Fenerbahçe'ye Napoli'den iki bedava yıldız!        -        00:57 | Adana Demirspor'dan Deniz Eren Dönmezer ve Maestro için Fenerbahçe açıklaması!        -        00:56 | TFF'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başvurusuna ret!        -        10:44 | Fenerbahçe'de ayrılık resti! Mourinho kalırsa gitmek istiyor        -        09:19 | Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş iddiası için açıklama geldi        -        09:17 | Mahmut Uslu, basın toplantısı düzenleyecek        -        09:15 | Fenerbahçe Stadı'nda çalışma 6 ay sürecek! Maçlar nerede oynanacak?        -        09:14 | Fenerbahçe'de 3 bilinmeyenli denklem! Belirsizlik rahatsızlık yarattı
Jorge Jesus gözünü kararttı; F.Bahçe'yi uçuracak
19.07.2022 - 11:14

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, kulübü yıllardır uzak kalınan başarılara yeniden ulaştırmak için yol haritasını belirledi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, bu sezon kulübe özlediği başarıları geri kazandırmakta son derece kararlı... Jesus, disiplini elden bırakmadan oyuncularıyla şu ana kadar iyi bir uyum yakaladı. Oldukça tempolu idman yaptıran ve takımından maksimum performans almak isteyen Portekizli hoca, Dinamo Kiev eşleşmesine oldukça önem veriyor. Jesus'un bu sezonki yol haritasında hem Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak hem de Süper Lig'in, Dünya Kupası sebebiyle verilecek araya kadar oynanacak ilk 14 haftada rakiplerini her anlamda geride bırakmak olacak.

EŞİT SKOR YÜKÜ

Tecrübeli hoca, Devler Ligi ön eleme maçları dahil olmak üzere ligdeki 14 haftalık bölümde hem baskılı hem de yüksek tempolu bir oyun üzerine hazırlıklarını yapıyor. Gol atınca geri çekilmeyen, yine ofansif oynamaya devam edecek ve skor yükünün forvetlerin yanı sıra orta saha oyuncularıyla birlikte eşit şekilde dağılmasını istiyor. Bu oyun düzeninde amaç, rakibi kendi yarı sahasına getirmeden oyunu rakip sahaya mümkün olduğunca yıkmak olacak.

1 HAFTA İZİN

Kim Min-Jae'nin stoperde son adam olarak kontralarda kesici özelliğinden faydalanamayacak olan Jesus, rakip alanda topu kaptırdıkları alanda oyuncularından hemen baskı yaparak topu kapmalarını talep ediyor. Hücumda bekler de sık sık oyunun içinde olacaklar. Forvet arkasındaki oyuncu, gezgin forvet rolünü üstlenirken, en ileri uçtaki isim, ön alanda yapılacak baskıda yıpratıcı görevini üstlenecek. Dünya Kupası başladığında takıma 1 hafta izin vermesi beklenen Jesus, daha sonra ligin başlangıcına kadar tekrar tempolu bir çalışma ortamına takımını sokacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
jorge jesus
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde bekleyen tehlike!
Mourinho, geleceği için karar aşamasında!
Fenerbahçe'ye Napoli'den iki bedava yıldız!
Adana Demirspor'dan Deniz Eren Dönmezer ve Maestro için Fenerbahçe açıklaması!
TFF'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başvurusuna ret!
Fenerbahçe'de ayrılık resti! Mourinho kalırsa gitmek istiyor
Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş iddiası için açıklama geldi
Mahmut Uslu, basın toplantısı düzenleyecek
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Eyüpspor
18.05.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam