Son Eklenen Haberler!
08:57 | Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum        -        08:56 | Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!        -        08:55 | Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"        -        08:55 | MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78        -        13:08 | Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!        -        10:11 | Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul kararı! Mehmet Ali Aydınlar'a eski başkanlardan destek        -        10:09 | İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!        -        10:08 | Fenerbahçe'den Ederson kararı        -        22:36 | Fenerbahçe'de olağanüstü toplantı sona erdi: Tedesco ile yollar resmen ayrıldı!        -        11:13 | Sadettin Saran yönetiminden derbi sonrası flaş karar çıktı! Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor
Uğur Dündar'dan 3 Temmuz açıklaması: 'Peşini asla bırakmayacağız'
03.07.2022 - 11:47

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe TV'de açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

Uğur Dündar'ın açıklamaları şu şekilde:

"3 Temmuz Fenerbahçe camiasının -ki Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur- birbirine kenetlendiği zaman neler başarabileceğini gösteren Cumhuriyet tarihinin en şanlı destanlarından biridir.

Cumhuriyete, ülkemize kasteden FETÖ adlı hain terör örgütünü bertaraf etmiş, kumpasını açığa çıkarmıştır. Bu gerçekten de Cumhuriyet tarihinin en büyük direnişidir. Fenerbahçe ayrıca Kuvâ-yi Milliye'ye kadar uzanan köklerine ve Cumhuriyetin kuruluşuna, kuruluş felsefesine ve değerlerine sonuna kadar sadık kalan ve Cumhuriyetle özdeşleşmiş bir spor kulübüdür. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin bu şanlı destanını gelecek kuşaklara ne kadar anlatsak azdır.

3 Temmuz çok büyük bir direniştir. Sadece Fenerbahçe için değil, biraz önce de ifade ettiğim gibi Cumhuriyetimize kasteden, dış güçlerle birlikte Cumhuriyetimizi ele geçirmeye çalışan hain bir terör örgütüne indirilmiş en ağır darbedir.

Dolayısıyla bu kumpası ortaya çıkaran ve o süreçte büyük mağduriyetler yaşayan başta o dönemin Başkanı, efsanevi Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere onunla birlikte yoldaşlık yapan ve asla boyun eğmeyen, her zaman dik duran yöneticilerimize hem 'büyük geçmiş olsun' diyorum hem de ona ve ondan sonra gelen Sayın Ali Koç Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuza bu davanın peşinden gittikleri, takipçisi oldukları ve yargı önünde faillerden, sorumlulardan hesap sordukları için çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca camiamızı Anıtkabir'e giden, Bağdat Caddesi'nde yürüyen, 'Adalet İçin Fener Yak' kampanyasına katılan tüm Fenerbahçelileri de yürekten kutluyorum. Ayrıca dünya spor tarihine büyük bir olay olarak geçen kadınlarımızın doldurduğu stadyumu, tribünleri gözümün önüne getiriyorum ve onlara da sonsuz teşekkürler ediyorum. Dışarıda bekleyen onların yakını erkeklere de yine teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Fenerbahçe camiası tarihine yaraşır bir sayfa yazmış ve yargı önünde bu kumpası yapanları hesap verir konumuna getirmiştir. Bundan sonra artık top yargıda ve yargının vereceği kararlarda. Sürekli takipçisi olacağız ve peşini asla bırakmayacağız.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ugur dündar
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Göktürk: Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum
Domenico Tedesco'dan ikinci açıklama: Fenerbahçe'ye dua edeceğim!
Anderson Talisca'dan penaltı açıklaması! "Sorumluluk bana ait"
MAÇ SONUCU: Fenerbahçe Beko: 89 - Zalgiris: 78
Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!
Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurul kararı! Mehmet Ali Aydınlar'a eski başkanlardan destek
İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık!
Fenerbahçe'den Ederson kararı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam