Son Eklenen Haberler!
09:37 | Fenerbahçe'ye Avusturyalı 10 numara!        -        09:35 | Fenerbahçe'de kilidi açacak anahtar aranıyor!        -        09:34 | Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen yoğun bakımda!        -        21:02 | Fenerbahçe’den Cenk Tosun açıklaması        -        20:59 | Hakan Bilal Kutlualp'ten 11 maddelik Fenerbahçe manifestosu        -        11:12 | Ali Koç'tan taraftarlara transfer müjdesi!        -        11:11 | Archie Brown: 'Şansları değerlendirmemiz gerekiyordu'        -        11:09 | Milan Skriniar: 'Problem şu; Pozisyon yaratamadık'        -        11:07 | Yusuf Akçiçek: 'Fırsatı değerlendiremedik'        -        00:04 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması
28.06.2022 - 10:02

Dinamo Kiev’in teknik direktörü Lucescu, futbolun yaşamak için umut ve motivasyon verdiğini söyledi, “Ukrayna, İskoçya ve Galler’le oynarken 90 dakika boyunca ülkede olan bitenler unutuldu. Biz de Fenerbahçe maçlarına hazırlanmaya çalışıyoruz” dedi.

Fenerbahçe ’nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev’de teknik patron Mircea Lucescu, İsviçre’de Blick’e röportaj verdi. Rumen teknik adam, Ukrayna’daki savaşa dikkat çekerek, “Futbol yaşamak için umut verir, coşku ve motivasyon verir. Ukrayna’nın İskoçya ve Galler’e karşı oynadığı Dünya Kupası eleme maçlarında bu görüldü. 90 dakika boyunca ülkede neler olup bittiğini unuttular. Biz de yardım edebilmek için yurt dışına çıktık, maçlar oynadık. Savaşta herkes elinden geldiğince yardımcı olabilir ancak kendi mesleklerini yaparak. Bu maçlarda para kazandılar ve Ukrayna’ya yolladılar” dedi. Mircea Lucescu, Dortmund dışında Avrupa’nın büyük kulüplerinin bu konuda kendilerine yardımcı olmadığını söyledi.

‘Lig yeniden başlamalı’

Tecrübeli teknik adam, bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak, “Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile 20 Temmuz’da Polonya’da oynayacağız. Bir hafta sonra da Türkiye’ye gideceğiz. Bu eşleşmeye hazırlanmaya çalışıyoruz. Aralık’tan beri 21 hazırlık maçı yaptık, 18 galibiyet ve 3 beraberlik aldık. Tüm oyuncuları oynatmaya çalışıyorum” dedi. Lucescu, Ukrayna’da ligin yeniden başlaması gerektiğini, karşılaşmaların daha az tehlikeli bölgelerde yapılması gerekse bile Ukrayna Ligi’nin oynanmasının çok önemli olduğunu dile getirdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
lucescu
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'ye Avusturyalı 10 numara!
Fenerbahçe'de kilidi açacak anahtar aranıyor!
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen yoğun bakımda!
Fenerbahçe’den Cenk Tosun açıklaması
Hakan Bilal Kutlualp'ten 11 maddelik Fenerbahçe manifestosu
Ali Koç'tan taraftarlara transfer müjdesi!
Archie Brown: 'Şansları değerlendirmemiz gerekiyordu'
Milan Skriniar: 'Problem şu; Pozisyon yaratamadık'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam