Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Ali Koç: 'Aykut Kocaman dolduruşa geliyor'
04.06.2022 - 20:37

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Mali Genel Kurulun'da Aykut Kocaman ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün önemli isimlerinden Aykut Kocaman'la ilgili açıklama yaptı.

Aykut Kocaman'ın "Alex'i benim maçıma çağırıyorlar. Bu çok yanlış" şeklindeki sözlerine cevap veren Ali Koç, bu olayın kasıtlı olmadığını söyledi.

Ali Koç "Aykut Hoca Fenerbahçe'nin efsanelerindendir. Keşke onu da böyle uğurlasaydık. Fakat kendisi biraz fazla dolduruşa geliyor. Benim kendisiyle şahsi hiçbir meselem yok. Kendisi de çok dolmuşa geliyor. Aykut Kocaman, kendisi Konyaspor antrenörüyken tesadüf Alex'in geldiği bir maçtı. Kendisini Alex ile karşı karşıya getirmenin yanlış olduğunu söyledi. Ben bunu şiddetle kendisine iade ediyorum. Öyle bir niyetimiz olsaydı kendisi çok daha iyi anlardı. Unutulmaz oyuncularımız plaket sunduk. Alex'in gelişi bizden bağımsız, etkinlik çerçevesinde Türkiye'ye geldi. Tesadüfen Konya maçında olmasını bilmiyorum. Aykut Kocaman'a duyulan saygıdan dolayı ne kendi locamda ağırladım ne de başka şey. Başka bir loca sahibimiz onu ağırladı. İyi ki de ağırladı. Soyunma odalarında karşı karşıya getirmedik. Aykut Kocaman'ın sözü abestir. Onun dışında efsanedir ve efsane olacak kalacaktır. Fenerbahçe'nin her sporcusu kulüp için katkı vermiştir. Sporculuk vasfı sebebiyle Fenerbahçe'de belli pozisyonlar alan, kendi imkanlarını geliştirmiş futbolcularımız vardır. Hepsini aynı kefeye koyamam. Fenerbahçe ile var olanlar ve Fenerbahçe için var olanlar var. Öyle ayırmak gerek." dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aykut kocaman
ali koc
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam