Son Eklenen Haberler!
11:31 | Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız        -        11:22 | Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz        -        11:21 | Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik        -        11:15 | Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe        -        11:38 | Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım        -        10:28 | Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...        -        10:25 | Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!        -        10:23 | Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon        -        10:22 | Partizan 87–99 Fenerbahçe Beko        -        13:47 | Milan Skriniar'ın talipleri artıyor!
Paylaşılamayan adam: Jorge Jesus
18.05.2022 - 11:43

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Jorge Jesus için Flamengo taraftarı kampanya başlattı.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'a imza attırmak için sezonun bitmesini bekliyor ancak resmi açıklama yapılmadığı sürece farklı çevrelerden yükselen sesler de kafa karıştırıyor.

Türkiye'de olduğu gibi Brezilya'da da Jesus gündemden düşmüyor. Flamengo'nun ligdeki kötü gidişi, taraftarına eski teknik adamları Portekizli Jorge Jesus'un ismini söyletmeye yetti. Flamengo taraftarı sosyal medyada "VoltaJJ" (Geri dön Jorge Jesus) "MisterNoFlamengo" (Flamengo'ya bayım) etiketleriyle kampanya başlattı. Ancak yönetim henüz Jesus'a teklif yapmadı.

'F.BAHÇE'NİN PROJESİNİ DÜŞÜNÜYOR'

Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique ise sarı-lacivertli takımla ilgili CNN Portekiz'e şöyle konuştu: "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile iyi bir kimya yakalamayı başardı. Jesus'un bir teklif aldığı ve bu projeyi daha iyi anlama arzusunun olduğu doğru. Bunun dışında tartışılması gereken bazı detaylar daha var ama bu konu hakkında konuşamam." Avukat ayrıca, Portekizli çalıştırıcının Güney Amerika'dan iki teklif aldığını ve bu tekliflerin birinin Şili Milli Takımı'ndan olduğunu belirtti.

"LÖW DEFTERİ KAPANMADI"

BİR GÖRÜŞ/GÜRCAN BİLGİÇ: İsmail Kartal'ın müthiş çıkışı Fenerbahçe yönetiminin elini çok güçlendirdi. Jesus olayı ilginç. Görüşülen tek hoca değil ama fotoğraflanan tek isim. Bu yüzden yeni dönemin favorisi haline geldi. Brezilya'da yaptığı röportajda 20 Mayıs'a kadar Flamengo'yu bekleyeceğini söylemişti. Ama Ali Koç, ocak ayından beri sadece Jesus'la değil, Jardim, Mancini ve Löw ile de masaya oturdu. Bilgi aldı, danıştı. Fenerbahçe'de Löw defterinin kapanmadığını da belirtelim. Çünkü bu formülün içinde İsmail Kartal da var. Benim gönlüm Kartal'dan yana. Çünkü bütün adayların en az iki ay önünden gidecek. Takımı tanıma, sistemi geliştirme veya transfer planlamasıyla ilgili zamana ihtiyaç duymayacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
jorge jesus
aciklama
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik
Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe
Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...
Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!
Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Ferencvaros
27.11.2025 | 20:45
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam