Son Eklenen Haberler!
22:42 | Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri: Camiadan 'başkan ol' baskısı!        -        22:41 | Hakan Safi, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı!        -        22:40 | Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe başkan adayı olmayacağını açıkladı        -        10:03 | Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu        -        09:56 | Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek        -        10:51 | Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı        -        10:49 | 3 yıldızdan 60 milyon euro        -        10:48 | Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar        -        10:47 | Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'        -        11:57 | Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!
Kabus gibi başladık!
09.09.2014 - 22:45

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı...

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı.

Milli Takımımız, Euro 2016 elemelerine kabus gibi başladı...

A Grubu'ndaki ilk maçında İzlanda'ya konuk olan Ay-yıldızlılar, sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Ev sahibi İzlanda, maça çok hızlı başladı. Orta sahada yaptıkları baskıyla Milli Takımımızın pas yapmasına izin vermeyen İzlandalı oyuncular, 14. dakikada gole de çok yaklaştı. Sol kanattan Ari Skulason'ın ortasına arka direkte Bödvarsson kafayı vurdu ancak top üst direkten döndü.

Dakikalar 18'i gösterdiğinde ise ev sahibi takımın golü geldi. Gylfi Sigurdsson'un kullandığı köşe vuruşunda Onur'un yumrukladığı top, Jon Bödvarsson'un üzerine geldi. Onun kafa vuruşunda üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu ve İzlanda 1-0 öne geçti.

Ay-yıldızlı ekibin gole ilk yaklaştığı pozisyon ise 27. dakikada geldi. İzlanda savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Selçuk İnan'ın önüne düştü. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Selçuk iyi vurdu ancak üstten auta gitti.

İzlanda'nın etkili oyunu, ilk devrenin ilerleyen dakikalarında da devam etti. 32. dakikada Hallfredsson'un ara pasına, Sigthorsson hareketlendi. Ancak sol çaprazdan onun vuruşunda Onur Kıvrak çıkardı.

Devrenin son dakikasında İzlanda baskısı daha da arttı. Skulason'un soldan ortasına iyi hareketlenen Bjarnason, kafayla vurdu ancak yan ağlarda kaldı.

Milli Takımımız'ın etkili olamadığı, İzlanda'nın oldukça baskılı geçirdiği ilk 45 dakika, ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da senaryo farklı değildi. Pas yapmakta ve hücuma çıkmakta çok zorlanan Türkiye olurken, yine İzlanda'nın etkili atakları devam etti.

Ömer Toprak'ın 55 ve 59. dakikada gördüğü sarı kartların ardından oyundan atılması, tam anlamıyla Milliler'in teslim olmasına sebep oldu. O dakikadan sonra tamamen oyundan düşen Ay-yıldızlılar, 76'da kalesinde 2. golü gördü.

Gylfi Sigurdsson'un, ceza yayı üzerinden güzel vuruşunda Onur Kıvrak'ın uzaklaştıramadığı top, kale çizgisini geçti ve İzlanda, bu golle farkı 2'ye çıkardı.

Bu golden sadece 1 dakika sonra İzlanda, skoru 3-0 yaptı. Sağ taraftan savunmanın arkasına sarkan Kolbeinn Sigthorsson, uzak köşeye sert vurdu ve takımını, Milli Takımımız karşısında 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Türkiye, Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya 3-0 yenilerek, elemelere kabus gibi bir başlangıç yaptı.

(Ntvspor )


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri: Camiadan 'başkan ol' baskısı!
Hakan Safi, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı!
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe başkan adayı olmayacağını açıkladı
Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu
Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek
Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı
3 yıldızdan 60 milyon euro
Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam