Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Caner: Tüm kupalara talibiz
04.09.2014 - 14:23

Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer alan Caner, her geçen gün kendisini daha çok geliştirdiğini belirterek, yeni sezondaki hedefl..

Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer alan Caner, her geçen gün kendisini daha çok geliştirdiğini belirterek, yeni sezondaki hedefleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

TFF Süper Kupa’yı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, "Kaçırdığım penaltıyı hayatım boyunca unutamayacağım. Sonuca etki etseydi gerçekten çok üzülürdüm. Galatasaray’ı yenmek çok güzel bir duygu. Bu sezonki diğer kupalara da talibiz. Bundan sonra da iyi oyunumuzu devam ettireceğiz. Süper Kupa, taraftarımıza armağan olsun. Bu daha başlangıç" ifadelerini kullandı.

Kendisini Fenerbahçe’nin bir parçası olarak gördüğünü anlatan Caner, "Taraftar olsun, camia olsun beni en içten şekilde sahiplendiler. Ben de onları kendi ailem gibi görüyorum. İnşallah da uzun süreler böyle devam eder" değerlendirmesinde bulundu.

"Derbiler değil, diğer maçlar belirleyici"

Sarı-lacivertli futbolcu, derbi maçlardan ziyade diğer maçlara alacakları sonuçların sezon sonu için belirleyici olacağını söyledi.
Derbi maçlara her futbolcunun kolay motivasyon sağladığını vurgulayan Caner, şu ifadeleri kullandı:
"Ben futbolcu olarak, fikstüre çok takılan biri değilim. Tabii ki baktığınızda, Trabzonspor’la, Galatasaray’la, Beşiktaş’la oynayacağımız maçları ilk yarı hep dışarıda oynayacağız. İkinci yarı ise derbileri evimizde oynayacağız. Belki bu biraz avantaj gibi gözükebilir ama dezavantaj da olabilir. Çünkü herkes derbiler olarak bakıyor. Bence önemli olan diğer maçlar. Çünkü bu maçlar belirleyici oluyor. Derbi maçlarına zaten futbolcular bir şekilde konsantre oluyor ama diğer kalan takımlara da çok iyi konsantre olup, bu sezonu çok iyi geçirmemiz lazım."

"Uzun yıllar burada forma giyeceğime inanıyorum"

Caner, iki sezonluk sözleşmesinin ardından, Fenerbahçe’de uzun yıllar daha forma giyeceğine inandığını söyledi.
Avrupa planı olup olmadığı sorulan sarı-lacivertli futbolcu, "Bu aslında zor bir soru ama şu ana bakıp değerlendirdiğimde, başkanımla konuşup 2 senelik bir imza attık. İki sene bittiğinde ise uzun yıllar burada forma giyeceğime inanıyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum" diye görüşlerini aktardı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam