Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe'de sakatlar düşündürüyor!
04.09.2014 - 11:56

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, takımdaki sakat oyuncuların tedavileri de sürüyor. Savunmadaki eksiklerin düzelmemesi te..

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, takımdaki sakat oyuncuların tedavileri de sürüyor. Savunmadaki eksiklerin düzelmemesi teknik ekibi düşündürüyor.

Fenerbahçe, ligin 2. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, zorlu deplasmana mümkün olduğunca az eksikle gitmek için sağlık ekibiyle dirsek temasını sürdürüyor. Volkan Demirel'in cezası nedeniyle bu maçta oynamayacak olmasından sonra, dikkatler savunmadaki sakat oyunculara yöneldi.

Egemen Korkmaz ve Bruno Alves'in sakatlığının ardından, Bekir İrtegün'ün son antrenmanı yarıda bırakması teknik ekibi korkuttu. Çalışma sırasında belinde ağrı hisseden Bekir, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Yapılan kontrollerde Bekir'in durumunun ciddi olmadığı ve takımla çalışmalara devam edebileceği açıklandı.

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Bruno Alves'in durumu ise daha ciddi. Alves henüz saha çalışmalarına başlamadı. Salonda çalışmalarını sürdüren tecrübeli stoperin, Trabzonspor maçına yetişme ihtimali düşük.

Geri dönüşü en geç olacak isim ise Egemen Korkmaz. Milli futbolcu en son 1 Mart'taki Gençlerbirliği maçında görev almış ve bu maçın ardından yapılan antrenmanda dizinden sakatlık yaşamıştı. Egemen, bundan 5 hafta önce ameliyat oldu. Henüz ayağının üstüne basabilecek durumda değil ve yakın bir tarihte sahalara dönüş yapması beklenmiyor. Alves ve Egemen'in sakatlıklarının düzelmemesi üzerine, Trabzonspor maçında da stoper bölgesinde forma, Kadlec ve Bekir'in olacak.

Öte yandan bağırsak enfeksiyonu geçiren Selçuk Şahin'in ciddi bir probleminin olmadığı ve takımla çalışmalara devam edebileceği açıklandı.
(Ntvspor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam