Son Eklenen Haberler!
08:56 | Tedesco’dan ilk idmanda oyunculara mesaj: Zamanımız yok beyler!        -        23:23 | Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok        -        23:21 | Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı        -        23:17 | Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'        -        23:13 | Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı        -        23:12 | Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı        -        09:23 | Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!        -        09:22 | Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi        -        10:43 | Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu        -        10:39 | Fenerbahçe'de Edson Alvarez'in sakatlığının son durumu belli oldu!
Fenerbahçe'ye transferde 2 şok birden!
01.02.2022 - 09:21

Sarı lacivertlilerin, Sinan ve Konan için yaptığı görüşmeler neredeyse tıkandı. Berke Özer’in sözleşme yenilemeye yanaşmaması sonrasında Sinan Bolat için Gent’le görüşen Kanarya, önce 500 bin Euro’da anlaştı. Belçikalılar fiyat artırınca transfer zora girdi. Sol bek Konan için de Reims’le el sıkışıldı. Ancak menajer anlaşmazlığı sonrasında F.Bahçe vazgeçme noktasına geldi.

F.Bahçe, büyük bir sürpriz yaparak milli kaleci Sinan Bolat için harekete geçti ama Transfer son anda rafa kalktı. Ghislain Konan için de bir süredir girişimlerde bulunan sarı lacivertliler, iki futbolcu için de ilk etapta anlaşma sağlamasına rağmen sonrasında fiyat artırılması nedeniyle transferden vazgeçme noktasına geldi.

Sinan sezon sonuna kalabilir

Gent ile Fenerbahçe, 33 yaşındaki kalecinin bonservisi için 500 bin Euro’da anlaşmaya vardı. Belçika ekibinin ardından Sinan’la masaya oturan sarı lacivertlilerin, 2.5 yıllık sözleşme teklif ettiği ve büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Ancak sonrasında Belçika ekibi bonservisi yükseltti. Sinan Bolat bedelsiz olarak transfer edilebilir. Kasımpaşa’dan Ertuğrul Taşkıran’a talip olundu. İstanbul’a ekibi karşılığında Meyer’i istedi.

Konan’da Türk menajer araya girdi

Fenerbahçe sol bek Ghislain Konan için kulübü Reims’le anlaşma sağladı. Ancak yıldız futbolcunun kendi menajeri ve Türkiye’deki temsilcisi arasına anlaşmazlık yaşandığı ifade edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertlilerin bu transfer için daha fazla ücret ödemek istemediği öğrenildi. Fenerbahçe cephesi, oyuncunun konuyu çözmesini bekliyor. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
konan
sinan bolat
transfer
Diğer Haberler
Tedesco’dan ilk idmanda oyunculara mesaj: Zamanımız yok beyler!
Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok
Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı
Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'
Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı
Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı
Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!
Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam