Son Eklenen Haberler!
23:47 | Jose Mourinho'dan yönetime transfer göndermesi!        -        23:45 | Anderson Talisca: 'Detaylar fark oluşturacak!'        -        10:31 | Sadettin Saran resmen aday oldu        -        10:28 | Talisca, Mourinho'ya söz verdi: 'Benfica'yı bana bırakın!'        -        13:06 | Benfica-Fenerbahçe maçına tanıdık hakem! Slavko Vincic yönetecek        -        12:58 | Fenerbahçe'de rüzgar tersine döndü! Üç puandan fazlası        -        12:57 | Mourinho'dan Benfica motivasyonu: 'Korkacak bir şeyimiz yok!'        -        12:55 | Fenerbahçe'de ayrılık yakın: Emre Mor!        -        12:45 | Fenerbahçe'de Archie Brown fırtınası!        -        11:09 | Archie Brown, Fenerbahçe'deki 2. golünü attı
Fenerbahçe efsanesi Okocha yeniden Kadıköy’de
10.12.2021 - 02:51

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Jay Jay Okocha, Kadıköy’e yıllar sonra ayak bastı. Efsane futbolcuya Mesut Özil tarafından 10 numaralı forma hediye edildi.

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin efsanevi futbolcularından Jay Jay Okocha'ya Mesut Özil tarafından 10 numaralı forma hediye edildi. Formayı alan Okocha taraftarları selamlarken, tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.



Fenerbahçe yönetimi, karşılaşma öncesinde Eintracht Frankfurt yönetimi ile yemekte bir araya geldi. Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşen organizasyona; Burak Çağlan Kızılhan, Nüket Küçükel Ezberci, Selahattin Baki, Selma Altay Rodopman ile Eintracht Frankfurt kulübünden ise CEO Axel Hellmann, yönetim kurulu üyeleri, UEFA Ana İrtibat Sorumlusu Philipp Reschke, 1996-98 yıllarında Fenerbahçe, 1992-96 yıllarında ise Eintracht Frankfurt formasını giymiş eski futbolcu Jay-Jay Okocha ve eski yardımcı antrenör Ayhan Tumani katıldı. Başkan Ali Koç, düzenlenen yemeğin ardından Okocha ve Ayhan Tumani ile bir araya gelerek sohbet etti.

PELKAS 6 MAÇ SONRA İLK 11’DE

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, Yunan futbolcu Dimitris Pelkas'a uzun bir süre sonra ilk 11'de görev verdi. En son ligin 11. haftasında 30 Ekim tarihinde Konyaspor maçında ilk 11'de şans bulan Pelkas, 41 gün sonra yeniden ilk 11'de UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt karşısında 11'de yer aldı. Ligde Kayserispor, Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ve Olympiakos maçlarında yedek kulübesinde yer alan ve sonradan oyuna dahil olan Yunan futbolcu ligde son 3 mücadelede Galatasaray, Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarında forma giyememişti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
okocha
mesut özil
Diğer Haberler
Jose Mourinho'dan yönetime transfer göndermesi!
Anderson Talisca: 'Detaylar fark oluşturacak!'
Sadettin Saran resmen aday oldu
Talisca, Mourinho'ya söz verdi: 'Benfica'yı bana bırakın!'
Benfica-Fenerbahçe maçına tanıdık hakem! Slavko Vincic yönetecek
Fenerbahçe'de rüzgar tersine döndü! Üç puandan fazlası
Mourinho'dan Benfica motivasyonu: 'Korkacak bir şeyimiz yok!'
Fenerbahçe'de ayrılık yakın: Emre Mor!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam