Son Eklenen Haberler!
11:34 | Fenerbahçe, Mert Günok transferini resmen açıkladı        -        15:39 | İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oldu!        -        15:37 | Fenerbahçe transferi açıkladı! Matteo Guendouzi İstanbul'a geldi        -        15:28 | Fenerbahçe'de Musaba ile Duran derbide de yan yana!        -        15:26 | Marco Asensio'nun ustalık dönemi        -        15:26 | Fenerbahçe'de transfer iptal oldu! Mali konularda anlaşma sağlanamadı        -        11:56 | Süper finale süper derbi        -        11:55 | İrfan Can Kahveci'nin yeni adresi belli oldu!        -        11:54 | Domenico Tedesco'dan iddialı sözler: Bütün kupaları kazanmak istiyoruz        -        11:51 | Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Kupa’da finale yükseldi
Aleksandar Djordjevic: Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu
26.11.2021 - 00:09

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, "Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. 38 dakika iyi oynadığımız karşılaşmayı son 2 dakikada kaybettik. Larkin ve Micic kontrolü eline aldı ve çok önemli atışlar yaptı" dedi.

Turkish Airlines Euroleague'in 12'nci haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Anadolu Efes'e 89-84 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu. İyi oynadıkları bir maçı son 2 dakikada kaybettiklerini söyleyen Djordjevic, "Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. 38 dakika iyi oynadığımız karşılaşmayı son 2 dakikada kaybettik. Larkin ve Micic kontrolü eline aldı ve çok önemli atışlar yaptı. Maç boyunca çok iyi oynadık. Hücum ve savunma açısından rakibimize hazırdık. Bazı kötü kararlarımız oldu. Enerjimiz düştü. Zor bir süreç oldu. Oyuncularımız mücadele ediyorlar. Jan'ın 5'inci faulünü alması da bizi zora soktu" diye konuştu.

"ZOR ZAMANLARDA SAVAŞMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

İçinde bulundukları kötü süreçte savaşmaları gerektiğini vurgulayan Djordjevic, "Bir sonraki maçı, bir sonrakini ve bir sonrakini kazanmak. Planımız bu. Zor zamanlarda savaşmaktan başka çaremiz yok. Daha iyi olmak durumundayız. Eksiklerimiz de var. 2 oyuncumuz milli takımda, iki yabancı oyuncumuz sakat. Fiziksel eksiğimiz var" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIN DÜŞÜŞLERİ OLABİLİYOR"

Achille Polonara'nın Euroleague'de aldığı sürelerle ilgili olarak gelen bir soruya ise tecrübeli başantrenör, "Oyunculara daha iyi olmaları için daha çok zaman vermek gerekiyor. Kimseyi parmakla göstermek istemem. Oyuncuların düşüşleri olabiliyor. Bu durumlarda benim onları daha iyi noktaya getirmem gerekiyor. Birkaç gün öncesine kadar Polonara çok zor bir maçtan çıktı. Booker'ın dinlenme fırsatı oldu. O yüzden onun enerjisine ihtiyacımız vardı" cevabını verdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aleksandar Djordjevic
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Mert Günok transferini resmen açıkladı
İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oldu!
Fenerbahçe transferi açıkladı! Matteo Guendouzi İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'de Musaba ile Duran derbide de yan yana!
Marco Asensio'nun ustalık dönemi
Fenerbahçe'de transfer iptal oldu! Mali konularda anlaşma sağlanamadı
Süper finale süper derbi
İrfan Can Kahveci'nin yeni adresi belli oldu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam