Son Eklenen Haberler!
09:16 | Tembelliğe tahammülü yok        -        09:15 | Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!        -        09:14 | Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?        -        08:54 | Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları        -        08:53 | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!        -        08:52 | Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!        -        08:52 | Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı        -        10:41 | İrfan Can'a sürpriz talip! Ezeli rakibe mi gidiyor?        -        10:28 | Kostic’te aradaki fark 1 milyon!        -        13:23 | Fenerbahçe'ye büyük gelir! Bu projelerle kasasını dolduracak
Novak'tan itiraf: "Büyük acılar çektim"
14.10.2021 - 19:03

Fenerbahçe'nin sol beki Filip Novak sakatlık sürecini anlatırken "Prag'a profesör Pavel Kolar'a gittim, Portekiz'de bir doktora gittim. O dönem, fiziksel anlamda benim için zorlayıcı oldu. Dizime yapılan müdahalenin ardından aşil tendonunda acı başladı. Her şeyin yoluna girmesi zaman aldı" dedi.

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Filip Novak, yaşadığı sakatlık problemlerini anlattı ve sarı-lacivertli takımda hedefi açıkladı.

İşte 31 yaşındaki futbolcunun sözleri: "Sakatlık nedeniyle ayrı kaldığım 8 ay aranın ardından milli takımda arkadaşlarımı görmek beni mutlu etti. Tekrar milli takımda olmayı istiyorum. Atmosfer çok güzel. Hepimiz birbirimize yardım ediyoruz, önemli olan da bu. Dizimde büyük bir sorun vardı. Acıyı hafifletmek için farklı yöntemler denemek zorunda kaldık. Prag'a profesör Pavel Kolar'a gittim, Portekiz'de bir doktora gittim. O dönem, fiziksel anlamda benim için zorlayıcı oldu. Dizime yapılan müdahalenin ardından aşil tendonunda acı başladı. Her şeyin yoluna girmesi zaman aldı.

"Dizimdeki sorun minimal durumda"

Şu anda dizimdeki sorun minimal durumda, daha iyiyim. Yüzde 80 diyebilirim. Umarım kötü şansı atlatmışımdır, her şey daha iyi olacak.
EURO 2020'de takımla olamadığım için çok üzüldüm. Bir maçı stattan izledim, gerçekten harika bir tecrübeydi. Fenerbahçe altın çağına geri döndü mü bilmiyorum ama bu sezon kesinlikle şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sezon şampiyonluğu ucundan kaçırdık. Fenerbahçe'nin hedefi her sezon şampiyonluktur, umarım bu sezon başarırız" dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
filip novak
aciklama
Diğer Haberler
Tembelliğe tahammülü yok
Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!
Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?
Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!
Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!
Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı
İrfan Can'a sürpriz talip! Ezeli rakibe mi gidiyor?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Kayserispor
20.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam