Son Eklenen Haberler!
09:30 | Hakan Bilal Kutlualp'ten Kerem Aktürkoğlu iddiası!        -        08:56 | Tedesco’dan ilk idmanda oyunculara mesaj: Zamanımız yok beyler!        -        23:23 | Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok        -        23:21 | Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı        -        23:17 | Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'        -        23:13 | Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı        -        23:12 | Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı        -        09:23 | Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!        -        09:22 | Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi        -        10:43 | Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu 16 dakikada çöktü
22.09.2021 - 08:33

Transfer döneminde sol kanat için hamle yapmayan Fenerbahçe’de Başakşehir maçı acı bir ders oldu. Hazırlık maçlarından bu yana sol kanatta oynayan Ferdi, ilk 16 dakikada Visca karşısında çöktü, sağ kanada döndü.

Transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren ancak sol kanat için hamle yapmayan Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında üzüldü.
Sarı-lacivertliler, 2-0 kaybettiği mücadelede 2 golü de sol kanattaki eksiklik nedeniyle yedi. Özellikle ilk 16 dakikada Başakşehir’in tecrübeli yıldızı Edin Visca nerdeyse maçı bitirdi. Hazırlık maçlarından bu yana sol kanatta ilk tercih olarak görev yapan Ferdi Kadıoğlu, 16 dakikada Visca karşısında çaresiz kaldı ve mecburen sağ kanada geçti.

Bosna Hersekli yıldız, ilk 16 dakikada bir şut çekti, bir isabetli orta açtı ve Okaka’nın golünün asistini yaptı. Daha sonra da Teknik Direktör Vitor Pereira, Osayi-Samuel’i sol tarafa, Ferdi’yi de sağ kanata aldı. Fakat sol kanattaki aksaklık bitmedi. Sahanın yıldızlarından olan Visca90+2’de bir kez daha adından söz ettirdi.

Çare aranıyor

Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’nin sol tarafından gelerek şık bir gol pası çıkardı ve Gulbrandsen ağları havalandırdı. 3-4-2-1 sistemini uygulayan Vitor Pereira bilhassa kanat beklerinin önemini bir kez daha gördü.

Yoğun bir fikstürden geçen ve zorlu maçlar oynayan sarı-lacivertlilerde sol kanat başta olmak üzere savunma bekleri için planlar yapılmaya başlandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ferdi kadigolu
cöküs
Diğer Haberler
Hakan Bilal Kutlualp'ten Kerem Aktürkoğlu iddiası!
Tedesco’dan ilk idmanda oyunculara mesaj: Zamanımız yok beyler!
Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok
Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı
Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'
Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı
Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı
Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam