Son Eklenen Haberler!
00:39 | Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!        -        00:30 | Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda        -        00:29 | Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!        -        09:16 | Tembelliğe tahammülü yok        -        09:15 | Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!        -        09:14 | Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?        -        08:54 | Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları        -        08:53 | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!        -        08:52 | Fenerbahçe'den Bakan Murat Kurum'a ziyaret!        -        08:52 | Fenerbahçe, Zenit ile arasındaki iş birliği anlaşmasını 3 yıl daha uzattı
Vitor Pereira'dan mağlubiyet yorumu! "Kafamız sahada değildi"
19.09.2021 - 23:01

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, "Almanya'da oynadığımız maç fiziksel ve mental anlamda yoğun geçen maçtı. Bugün de bunun faturasını ödedik. Vücut olarak sahadaydık belki ama kafamız ferah şekilde sahada değildi. Vücudumuz da keza öyleydi." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

İşte Pereira'nın açıklamaları:

Almanya'da oynadığımız maç fiziksel ve mental anlamda yoğun geçen maçtı. Bugün de bunun faturasını ödedik. Vücut olarak sahadaydık belki ama kafamız ferah şekilde sahada değildi. Vücudumuz da keza öyleydi.

Mental olarak da yoruluyorsunuz ve bu da konsantrasyonunuzu etkiliyor. Vücut sadece fiziken yorulmaz, mental olarak da yorulursunuz ve sahada zor reaksiyon gösterirsiniz.

Bugün toplamda 14. maçımızı oynadık. İlk defa kaybettik. Tabii ki kazanmak isterdik ama bugün mümkün olmadı. Bu maç için fazla dinlenemedik.

"BAŞKAN SOYUNMA ODASINA İNDİ"

Ali Koç'un motive etmek için soyunma odasına indiğini de belirten Portekizli hoca, "Başkan, soyunma odasında ve bizi rahatlatmaya, teselli etmeye geldi. Oyunculara moral vermek için oradaydı." ifadesini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
vitor pereira
aciklama
Diğer Haberler
Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!
Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!
Tembelliğe tahammülü yok
Fenerbahçe yönetiminden tesis atağı!
Fenerbahçe'de unutulan 11.5 milyon euro! Diego Carlos nerede?
Fenerbahçe'de yıldız transferler geliyor! Şampiyonlar Ligi hesapları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Kayserispor
20.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam