Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
'Prandelli Fener'den korksun'
21.08.2014 - 08:58

İtalyan basını, Roma'yla 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı. La Gazzetta dello Sport, “Prandelli'nin Galatasaray'ı, Süper Kupa'da ezeli ..

İtalyan basını, Roma'yla 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı. La Gazzetta dello Sport, “Prandelli'nin Galatasaray'ı, Süper Kupa'da ezeli rakibinden korksa iyi eder” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe, önceki akşam deplasmanda Salih Uçan’lı Roma’yla kozlarını paylaştı. 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler 3-1 öne geçti. 90 dakika sonunda takımlar 3-3 berabere kaldı. İtalya basını, dün bu mücadeleye sayfalarında geniş yer ayırdı. Sarı-Lacivertliler’in ortaya koyduğu futboldan övgü dolu ifadelerle bahsetti. İşte Çizme medyasında öne çıkan Fenerbahçe yorumları.

La Gazzetta dello Sport


Totti, Fenerbahçe karşısında çok az ışık saçan şeyler yaptı. Kaptanın (Totti) attığı ilk golden sonra, Türkler’in gök gürültüsü 3 golle cevap verdi. Yanal’ın istifasıyla kötü deneyimler yaşamasına rağmen Türkler’in ilk yarıda iki net
gol pozisyonu elde etmesi tesadüf değil. Roma’nın savunması tatmin edici değil. Roma, 15 dakikalık bir kâbus sonrası kendine gelebildi. Türkler ise mütevazi değişiklerle yarışın gidişatını değiştirdi. İzlenimler ne mi? Prandelli’nin Galatasaray’ı, Süper Kupa’da ezeli rakibinden (Fenerbahçe) korksa iyi eder.

Corriere dello Sport

Prandelli, Galatasaray’ı Roma’ya getirmek istemeyince, Fenerbahçe geldi. Maç berabere bitti. Bu sezon ilk kez taraftarının karışına çıkan Roma, rakibi Fenerbahçe’nin iki gol altında kalınca toparlandı. Roma hâlâ çok çalışmalı, fizik durumunu iyileştirmeli. İlk yarıda takımı bir golle avantajlı hale geçiren Totti oldu. 35 bin taraftarın geldiği Open Day ile takımını tanıtan Roma memnundu. Bir kutlama akşamı oldu. ABD’de hafif sakatlık yaşayan Castan’ın 11’nci dakikada oyundan çıkmak istemesiyle, kutlama berbat oldu. Roma’nın temposu düşüktü, Sarı- Kırmızılılar’dan bir adım daha önde olan Fenerbahçe ise topa nasıl hakim olacağını bildiğini gösterdi. Sahada 22 dakika kalan Salih Uçan, eski takım arkadaşları karşısında albenili klası ve Öklid geometrisini andıran hareketleriyle 10 üzerinden 6.5 puanı hak etti.

Tuttosport

Garcia’nın takımı oldukça hantaldı. Daha da kötüsü olabilirdi ama maç 3-3 berabere bitti. Dün akşamki sonuç Garcia’yı hiç de endişelendirmişe benzemiyordu, sezon başlamadan önce çok çalışıp, hazırlanacaklarını söyledi. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam