Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe'de Luiz Gustavo yeniden doğdu
29.07.2021 - 11:19

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu’nun takımın başına geçmesinin ardından kulübeye mahkum kalan ve ayrılma noktasına gelen Luiz Gustavo, Vitor Pereira ile adeta yeniden doğdu. Portekizli teknik adam, çok güvendiği öğrencisi Luiz Gustavo'yu yeniden 11’in değişilmezleri arasına alacak.

Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, Fenerbahçe ’ye imza attığı 2019-20 sezonunun başından beri takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldı. Gustavo, Sarı-Lacivertli kariyerinde sadece 1 kez, sakatlığını yeni atlattığı için yedek kalmıştı. Ancak Emre Belözoğlu’nun takımın başına geçmesiyle birlikte tecrübeli orta saha oyuncusu kulübeye mahkum oldu, ciddi ciddi ayrılık kararını değerlendirmeye başladı. Vitor Pereira’nın gelmesi ile her şey değişti.

Portekizli çalıştırıcı, önce Gustavo ile özel bir görüşme yaptı; takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ve kendisiyle ilgili planlarını anlattı. Ardından 34 yaşındaki futbolcu takım kaptanlardan biri oldu. Hocasının bu yaklaşımı ile yeniden kendisini değerli hisseden Luiz Gustavo, ayrılık ihtimalini tamamen kafasından sildi.

Pereira’nın jokeri

Vitor Pereira, Luiz Gustavo’yu bu sezon iki farklı bölgede kullanmayı planlıyor. Portekizli teknik adam, öğrencisini hem orta sahanın merkezinde hem de stoperde görevlendirecek. Pereira, hazırlık maçlarında her iki mevkide de oynattığı Gustavo’yu bu sezon joker oyuncu olarak değerlendirmek istiyor. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
luiz gustavo
aciklama
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam