Son Eklenen Haberler!
18:04 | Juventus Amrabat'ı alacak, o yıldızı verecek!        -        18:03 | Dusan Vlahovic için Fenerbahçe yanıtı!        -        18:03 | Dusan Vlahovic için Fenerbahçe yanıtı!        -        18:01 | Rizespor, Emre Mor'dan vazgeçti!        -        11:38 | Mourinho: "Neyin eksik olduğu ortada"        -        11:37 | İrfan Can Kahveci: Mourinho'nun takımında kanat oynamak kolay değil!        -        11:36 | Fenerbahçe, Benfica'ya kaybetti        -        11:34 | Aziz Yıldırım'dan seçim tarihine eleştiri! 'Camiaya zarar verir'        -        11:33 | Aziz Yıldırım çok sinirlendi! 'Seni çok kötü yaparım, otur oturduğun yere"        -        11:30 | Ali Koç'tan transfer müjdesi!
Eran Zahavi'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması! '1 ay boyunca görüştük ama...'
23.07.2021 - 18:39

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu maçında PSV formasıyla Galatasaray’a 3 gol atan Eran Zahavi’nin Türkiye haklarını elinde bulunduran Hasan Çolakoğlu; tecrübeli forvetin geçen sezon Fenerbahçe’ye transfer sürecine ilişkin, “Geçen sezon Fenerbahçe adına Selahattin Baki ile görüştük. Bonservisi yoktu, 2 milyon Euro maaş talebimiz oldu. 1 ay boyunca konuştuk ama ses çıkmadı. Oyuncu PSV’ye gitti. Şimdi herkes nasıl bir golcü olduğunu gördü” diye konuştu.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon forvet arayışındayken Eran Zahavi ismi uzun süre gündemi meşgul etmişti. Çin ekibi Guangzhou City'den ayrılan ve boşa çıkan yıldız futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Hasan Çolakoğlu, o dönem yaşananları ve Zahavi'nin nasıl elden kaçtığını anlattı.

'Selahattin Baki ile 1 ay görüştük, imza parası bile yoktu'

Fanatik'e konuşan Çolakoğlu, "Eran Zahavi, Çin'den ayrılmaya karar verince, Türkiye'den takımlarla irtibata geçtim. Fenerbahçe'den yönetici Selahattin Baki ile görüştük. 1 ay boyunca sürekli iletişim halindeydik. Oyuncunun bonservisi yoktu. İmza parası, bonus parası filan da istemeden yıllık 2 milyon Euro maaş talebimiz oldu" ifadelerini kullandı.

'Artık isteseler de alamazlar'

Hasan Çolakoğlu, "Görüşmelerimiz devam etti. Sonra ne oldu bilmiyorum ama transfer gerçekleşmedi. O dönem Başakşehir'in hocası olan Okan Buruk da Zahavi'yi çok istemişti ancak orayla da bir gelişme yaşanmadı. Oyuncu bana, 'Yurt dışından da teklifler var, Türkiye olmayacaksa onlarla görüşeyim' dedi. Ben onu biraz daha beklettim. Ama ses çıkmayınca PSV ile anlaştı. Zahavi geçen sezon 33 maçta 17 gol, 4 asistle oynadı. Galatasaray karşısında da hat-trick yapıp, 1 golün hazırlayıcısı oldu. Herkes Zahavi'nin nasıl bir forvet olduğunu gördü. Geçen sezon bonservisi yoktu, şimdi Türkiye'den bir takım istese de onu alamaz" diye konuştu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
eran zahavi
aciklama
Diğer Haberler
Juventus Amrabat'ı alacak, o yıldızı verecek!
Dusan Vlahovic için Fenerbahçe yanıtı!
Dusan Vlahovic için Fenerbahçe yanıtı!
Rizespor, Emre Mor'dan vazgeçti!
Mourinho: "Neyin eksik olduğu ortada"
İrfan Can Kahveci: Mourinho'nun takımında kanat oynamak kolay değil!
Fenerbahçe, Benfica'ya kaybetti
Aziz Yıldırım'dan seçim tarihine eleştiri! 'Camiaya zarar verir'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam